Maurycy1988PL napisał(a):Póki co Packers i Patriots z faworytów wyglądają porządnie i nie miały jakiś dziwnych odlotów w swoich grach , no może jeszcze Steelers
Denver , KC , Buffalo i Cinnci w nastepnych tygodniach się okaże czy są "for real" to samo w przypadku Pittsburgh'a.
Pełna zgoda co do większości (jakoś dziwnie wciąż boję się o defensywę Steelers chociaż Shazier w niedzielę wprowadził mnie w nastrój euforyczny).
Fajnie zaczął się ten sezon - ciekawie wygląda lista zespołów z 0-2 i 2-0.
2-0:
- drużyny które mają 2-0 i generalnie tego się można było spodziewać: Packers, Pats (przynajmniej od momentu ogłoszenia, że Deflategate to wielka hucpa), Bengals,
- drużyny które mają 2-0 i jest to poniekąd miłe zaskoczenie: Panthers, Falcons
- drużyny gdzieś pomiędzy opcją a) i b) - Cardinals, Broncos i Cowboys
- Jets !?!
0-2
- drużyny których obecność w tej grupie mnie absolutnie nie dziwi: Bears, Texans
- drużyna która tu wylądowała bo ma terminarz taki jaki ma i nie powinna mieć absolutnie powodów do zmartwień: Seahawks
- Giants - bo po co wygrywać skoro można ciekawie przegrywać,
- WTF-teams czyli nie wiadomo o co chodzi: Ravens, Lions, Eagles, Colts,
- Saints (Brees podobno zrobił sobie kuku i nie wiadomo kiedy zagra).
Seahawks się podniosą - tutaj nie mam wątpliwości (don't worry Mr. WaltJones), Eagles jeszcze powalczą bo NFCEast to czterolistna masakra, Ravens muszę obejrzeć bo nie wierzę w wynik z LA... sorry... z Oakland. Texans mi po prostu żal po to fajna ekipa chociaż AFC South wyglada na razie na jeszcze słabszą niż rok temu.
Generalnie spoko - jeszcze 15 kolejek pełnych niespodzianek i się coś powoli zacznie klarować. W Survivalowej "polskiej" grupie zostało nas bodajże 4 (czterech). Po dwóch kolejkach.
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!