Teraz jest 13 sie 2025, o 18:30

Rozmowy przedsezonowe

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Re: Rozmowy przedsezonowe

Post22 sie 2017, o 20:50

Niestety z kopaczami nie ma cackania się. Jak komuś nie wychodzi, to zmienia się go na lepszy model.

Błąd popełniła organizacja, że wzięła go tak wysoko w drafcie. Jakby był z 7. rundy, albo UDFA to nikt by się tam nie przejmował.

Cycu

Post23 sie 2017, o 02:44

kks napisał(a):Niestety z kopaczami nie ma cackania się. Jak komuś nie wychodzi, to zmienia się go na lepszy model

Dokladnie o tym podejsciu mowil tamten psycholog. Kopacz jest za tanim aktywem, by sie nim specjalnie przejmowac, choc to czest on decduje o zwyciestwie. Czy ktos pamieta niezlapana pilke przez WR, nietrafiony tackle LB, zle podanie QB gdy mecz ostatecznie przegra sie przez nietrafiony field goal? Pewnie, ze nie. Nie ma zmiluj.

kaliber napisał(a): Co do Toma to nie widziałem konferencji, temat wałkowany już był, rozumiem że oni doszli tego że mówił nieprawdę? W sumie i tak przecież był w końcu zawieszony. Z innej beczki to gratuluje tego wyjazdu służbowego, naprawdę trafiło się coś extra. Ja byłem 2 lata w Ohio i do tej pory pamiętam to jako wspaniały czas a to już prawie 15 lat temu było.

Z tego co pamietam, to zawieszony zostal za zniszczenie telefonu, ktory byl traktowany jako dowod w sprawie. Samej winy odnosnie wiedzy na temat spuszczania powietrza z pilek mu nie przyklejono. Co do samej konferencji, tak wg nich mowil nieprawde. Pokazano nam jej wycinki, a potem facet wlaczyl jeszcze calosc wypowiedzi Brady'ego i rzucal z kata tylko terminy dot. oznak deception jakich nauczylismy sie wczesniej na szkoleniu. Smieszne w tym jednak jest to, ze wiedza takich specjalistow nie jest wykorzystywana jako dowody w sprawie. Zatrudnia sie ich po to by wywierali presje na ludzi, pokazujac "wiemy, ze klamiesz" i zeby czekali az ktos sie odsloni by znalezc namacalny dowod. U Brady'ego go nie znaleziono - a moze znaleziono, ale Tom postaral sie by, ten telefon nie trafil w ich rece. Tego sie juz nie dowiemy.

Co do wyjazdu sluzbowego, to przyznam, ze byla to dla mnie ciezka decyzja, bo mam 2 malych dzieci, wiec przeprowadzka za Ocean byla ciezkim wyzwaniem. Nie zaluje, moja firma dostarcza mi zajec az w nadmiarze. Moj kontrakt konczy sie w kwietniu przyszlego roku. Teraz powoli zaczynamy rozmowy odnosnie przedluzenia mojego pobytu, wiec mam nadzieje, ze bedzie mi dane obejrzenie kilku spotkan na zywo w kolejnych sezonach. W przyszle wakacje do Canton przyjety zostanie R.Lewis, wiec jesli moglbym tego dnia tam byc, to byloby to spelnienie mojego wielkiego marzenia ;)

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post30 sie 2017, o 09:24

Czy w czasie tego pobytu masz możliwośc lotów do PL? Jeżeli tak to jest do ugryzienia, dzieci wiadomo nie jest to łatwy temat. Ja byłem jako kawaler ale czy teraz bym się zdecydował zostawić syna w PL hmm, poważna decyzja, chyba że lecieć z nim? Albo możliwość lotów do PL.
Z innej beczki - Matthew Stafford najlepiej opłacanym zawodnikiem ligi, 135 mln z czego 92 mln gwarantowane...nieźle!
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post30 sie 2017, o 20:37

kaliber napisał(a):Czy w czasie tego pobytu masz możliwośc lotów do PL? Jeżeli tak to jest do ugryzienia, dzieci wiadomo nie jest to łatwy temat. Ja byłem jako kawaler ale czy teraz bym się zdecydował zostawić syna w PL hmm, poważna decyzja, chyba że lecieć z nim? Albo możliwość lotów do PL.
Z innej beczki - Matthew Stafford najlepiej opłacanym zawodnikiem ligi, 135 mln z czego 92 mln gwarantowane...nieźle!

Lions nie mieli wielkiego wyboru - Browns i 49ers już się pewnie czaili na koniec sezonu i kontraktu

Cycu

Post31 sie 2017, o 00:54

osinho napisał(a):Lions nie mieli wielkiego wyboru - Browns i 49ers już się pewnie czaili na koniec sezonu i kontraktu

Mogli zrobic z niego Cousins v.2 i co roku przedluzac mu franchise tag. Ceny dla Qb ida naprawde w gore. Niedlugo kontrakt Flacco bedzie calkiem znosny :lol:

kaliber napisał(a):Czy w czasie tego pobytu masz możliwośc lotów do PL? Jeżeli tak to jest do ugryzienia, dzieci wiadomo nie jest to łatwy temat. Ja byłem jako kawaler ale czy teraz bym się zdecydował zostawić syna w PL hmm, poważna decyzja, chyba że lecieć z nim? Albo możliwość lotów do PL.

Na szczescie moja firma oplacila przelot mojej rodzine i sa tu ze mna. Bez tej opcji nigdy bym sie na to nie zdecydowal. Mamy tez mozliwosc lotu do Polski raz na rok, wiec prawodopodobnie przylecimy w grudniu. Na pewno bede mial troche miejsca w walizkach,wiec jesli ktos chcialby zamowic jakas koszulke swojego teamu to niech napisze do mnie PW. Same ciuchy na Black Friday beda bardzo tanie. Gdy przylece do kraju moge rozeslac do adresatow.

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post6 wrz 2017, o 10:58

Dzieki za propozycje, mam obecnie jednak tyle koszulek i kurtek Bengals, że wystarczy na kilka lat, miałem świeże dostawy przez jakiś czas prosto z Cinci. Mam natomiast kilka par nowych jeansów z naszywkami innych drużyn z NFL, sprawdzę rozmiary i podeślę info, może byliby zainteresowani, tylko chyba jakiś oddzielny temat na to zrobimy.
Z innej beczki - nasz jedynak w NFL Sebastian Janikowski ma kłopoty zdrowotne a w związku z wiekiem, długo nie może wrócić do pełni zdrowia. Raiders już sprowadzili 3 innych kopaczy na treningi. Miejmy nadzieję, że Seabass jednak wyzdrowieje na czas.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.
Poprzednia strona

Powrót do NFL