Teraz jest 17 sie 2025, o 19:43

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post31 mar 2017, o 17:27

Pierre napisał(a):A ja bym podyskutował z tobą na temat jednego zdania w uzasadnieniu. Jak dla mnie bardziej "NFL ready" jest jednak Bolles (zbliżone umiejętności, a Bolles jest ciut bardziej atletyczny). Niemniej biorąc pod uwagę jego wiek (4 lata starszy od Robinsona) i fakt że też ma pozaboiskową przeszłość. To jak najbardziej rozumiem Twój wybór.

Tak swoją drogą to pozycja Bollesa w tegorocznym drafcie to dla mnie największa niewiadoma. 25 letni facet (a więc w wieku w którym powinien podpisywać drugi kontrakt) wchodzi do draftu. Ma zaledwie rok doświadczenia na poziomie NCAA. Nie wiem czy odważyłbym się postawić orzechy przeciw diamentom, że zostanie wybrany w pierwszej rundzie.

Bolles jest nawet nie "ciut" ale wyraźnie bardziej atletyczny (jeśli chodzi o pracę nóg itp.) jednak biorąc pod uwagę fakt, że Bolles waży poniżej 300 funtów to już tak nie dziwi.

A właśnie przez mniejsze doświadczenie na wysokim poziomie nie potrafię go nazwać "NFL ready" - do tego ten wiek... Wygląda mi na zawodnika, który albo odbije się od realiów NFL jak od ściany i nie zaliczy nawet 1 startu albo wypali i szybko stanie się czołowym OL w lidze. Nic pomiędzy :D
Na starym forum: WaltJones

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post31 mar 2017, o 18:55

Pierre ocenił za mnie Bollesa, sam bym lepiej tego nie rozpisał. A co do Ramczyka, to podoba mi się pochodzenie nazwiska, i jeśli charakter też oprócz nazwiska odziedziczył to będzie dobrym zawodnikiem. Jednak według mnie jest taki troszke flegmatyczny. Nie wiem jak to dobrze określić no ale nie przekonuje mnie. Oczywiście gdyby udała sie z nim taka historia jak z Jarranem Reedem w tamtym roku, czyli prospekt 1 rundowy wzięty przez Hawks w połowie 2 nie miałbym nic przeciwko. Poprostu z tej trójki najbardziej lubie Robinsona.

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post1 kwi 2017, o 06:53

Panowie ( a przede wszystkim wódz draftu) mała prośba. Widzę, że moja kolej pickowania wypadnie na weekend, a wyjeżdżam za chwilkę w górki sezon grillowy otworzyć. Nie wiem czy po zimie wszystko będzie w domu dobrze działać w tym m.in internet. W związku z powyższym prośba o przedłużenie (jeżeli byłbym poza zasięgiem) picku do poniedziałku do południa.
z góry dzięki :D :D
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

Michal29

Post1 kwi 2017, o 13:39

PyjterSothis napisał(a):Panowie ( a przede wszystkim wódz draftu) mała prośba. Widzę, że moja kolej pickowania wypadnie na weekend, a wyjeżdżam za chwilkę w górki sezon grillowy otworzyć. Nie wiem czy po zimie wszystko będzie w domu dobrze działać w tym m.in internet. W związku z powyższym prośba o przedłużenie (jeżeli byłbym poza zasięgiem) picku do poniedziałku do południa.
z góry dzięki :D :D

Nie ma problemu :)
podpisano
"wódz draftu" :D

Michal29

Post2 kwi 2017, o 09:33

Kompletnie nie wiem co z lewyino, który miał wybierać dla 'Boyz. Skoro na Sothisa i tak czekamy do poniedziałku południa to czas na wybór dla Dallas też możemy przedłużyć do tego czasu...

Jaden

Post2 kwi 2017, o 10:11

Z chęcią przejmę oba wybory dla Dallas. Oczywiście jeśli Lewyino się nie zgłosi.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post2 kwi 2017, o 10:45

Michal29 napisał(a):Kompletnie nie wiem co z lewyino, który miał wybierać dla 'Boyz. Skoro na Sothisa i tak czekamy do poniedziałku południa to czas na wybór dla Dallas też możemy przedłużyć do tego czasu...

Można dać mu czas do 18-19 i wybrać kogoś do Dallas
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Michal29

Post2 kwi 2017, o 18:13

Jaden napisał(a):Z chęcią przejmę oba wybory dla Dallas. Oczywiście jeśli Lewyino się nie zgłosi.

DexterLuthor napisał(a):Można dać mu czas do 18-19 i wybrać kogoś do Dallas

Daję czas do poniedziałku, godz. 10:00. Także możesz Jaden przygotować sobie wybór i jeśli do 10 lewyino się nie zjawi, wkleisz go na forum.

lewyino

Post3 kwi 2017, o 06:00

Sorry i to bardzo, w piątek jak sprawdzałem forum były jeszcze 2 picki przede mną, stwierdziłem luz, potem niestety wypad mi niezaplanowany week w robocie i kompletnie zapomniałem o drafcie, do 10 na pewno nie dam rady nic wymodzić, więc jeżeli nie chcecie blokować dłużej to proszę, ja jestem w stanie zamieścić coś wieczorem dopiero

Michal29

Post3 kwi 2017, o 09:27

lewyino napisał(a):Sorry i to bardzo, w piątek jak sprawdzałem forum były jeszcze 2 picki przede mną, stwierdziłem luz, potem niestety wypad mi niezaplanowany week w robocie i kompletnie zapomniałem o drafcie, do 10 na pewno nie dam rady nic wymodzić, więc jeżeli nie chcecie blokować dłużej to proszę, ja jestem w stanie zamieścić coś wieczorem dopiero

Pamiętaj, że zawsze możesz wrzucić sam wybór a uzasadnienie dokleić w późniejszym czasie :) Sothis jest już pewnie gotowy więc zaraz po twoim pojawi się pewnie jego wybór. Tym samym możemy sobie pozwolić na poczekanie jeszcze chwilkę.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL