2 lis 2015, o 18:31
Dziwna kolejka....
Już nawet nie mówię o kontuzjach i niektórych wynikach (strzelanina w meczu NO - NYG - jakbym oglądał mecz dwóch 15-latków grających w Maddena z wyłączoną opcją obrony), ale o tym, że nie mam pojęcia kto w tej Lidze poza czołową listą (NE, CIN, DEN, GB, ARI, CAR) się nadaje na playoffy. Z pobieżnego podsumowania wyników i gry poszczególnych zespołów z ostatnich kolejek nie zdziwiłbym się jeśli do PO zawędrują np. Raiders czy Rams (Guuuuuurley!).
Falcons chyba za szybko uwierzli, że są super-fajni; o NFC East najlepiej świadczy to, że Redskins wciąż liczą się w walce o zwycięstwo, Vikings - jak właśnie podsumowaliście - strasznie się męczą; w Seattle wciąż wierzę, ale mnie coraz mniej przekonują; Jets i Dolphins grają mocno w kratkę; Bills zapadło na dziedziczną chorobę Rexa Ryana i dostają jakiegoś rozdwojenia jaźni; Steelers zagrali taki ofensywny paździerz w niedzielę, że aż słabo.... Aha - jest jeszce AFC South która powinna dostać zakaz rozgrywania spotkań w czasie gdy telewizję oglądają dzieci ale ktoś z tego bałąganu musi awansować (np. Jaguars z bilansem 6-10, czemu nie?).
No nic to, nie zawsze jest pięknie, ale przynajmniej będzie ciekawie.
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!