Michal29 napisał(a):Już myślałem, że Kirka nikt nie weźmie To, że aż tylu WRów poszło przed nim to nieporozumienie. W "realu" nie powinien spaść do drugiej rundy...
Mysle, ze ralnie moze zleciec i do 2 rundy, ale na pewno nie tak jak u nas.
Po tym jak w pierwszej rundzie konieczny był wybór komisyjny dla Titans zacząłem przygotowywać się do ew. wybierania dla ekipy z Tennessee również w drugiej rundzie. Przygotowałem sobie jednego zawodnika do analizy, zanim ją zacząłem poszedł do Raiders (Daniels). Kontynuując poszukiwania przystanąłem na kolejnym zawodniku, opisałem nawet kilka zdań uzasadnienia ale wyskoczył Cycu Ciekawe czy uda się za trzecim razem...
Bo wyborze Bills widze, ze nie tylko ja maialem chrapke na Kirka. Tym bardziej dziwne, ze dolecial az tutaj. Przyznaje bez bicia, ze przez obowiazki zawodowe nie wglebilem sie mocno w prospekty nizszych rund poza pozycjami, gdzie Ravens szukaja wzmocnien. Pewnie dlatego niektore nazwiska, ktore zeszly z tablicy przed Kirkiem byly dla mnie calkowita niewiadoma.
Carlton Davis! Dla mnie najlepszy po Wardzie i Jacksonie CB w drafcie. Liczę, że Seahawks przehandlują #18 w dół i wykorzystają któryś z otrzymanych wyborów właśnie na Davisa.
Byłem w miarę spokojny, że Shepherd będzie jedną z moich opcji przy #64 picku, bo to stosunkowo mało znany zawodnik, a tu niespodziewanie dla mnie trafia do Dallas. Dobry wybór!
Co do Kirka, to ja za to będę mocno zaskoczony, jeżeli zostanie wybrany w pierwszej rundzie, chociaż do wyboru Ravens pewnie i tak nie dotrwa