Teraz jest 13 sie 2025, o 20:14

Game pass 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Marcin Sobieraj

Game pass 2017

Post25 lip 2017, o 19:05

Witam,

Planuje kupić po raz pierwszy dostęp do NFL Pass. Z tego co udało mi się znaleźć na rożnych portalach to jest możliwość zdobycia promocodów zniżkowych typu 5 lub 10%. Nie wiem czy ktoś próbował tego typu kodów użyć i gdzie można tego szukać.
Mieszkam na Malcie, ale tutaj football jest dość mało popularny. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam

sz

Re: Game pass 2017

Post25 lip 2017, o 22:15

Promocode'y rzeczywiście się zdarzały, chociaż chyba w ostatnich 2 latach w okolicach początku sezonu ich nie było. Jeżeli chodzi o to gdzie ich szukać, to chyba nie ma jednego konkretnego miejsca, jeżeli pojawią się, to pewnie będzie o nich w miarę głośno chociażby w takich miejscach jak forum NFL UK.

Ten sezon w ogóle może być trochę inny jeżeli chodzi o Game Pass, bo niedawno zadebiutował nowy interfejs, który jest znacznie mniej funkcjonalny niż poprzedni (ale podobno pracują nad tym), a NFL podpisało kontrakt z Bruin Sports Service i WPP, których celem ma być ekspansja Game Passa w Europie. NIe do końca więc wiadomo czego można się po tym ruchu spodziewać, jednak niestety NFL ciągle nas przyzwyczaja, że nie działa według zasady "jeżeli coś działa dobrze, to po co to naprawiać". Promocode'y pewnie nie znikną, ale nie jestem w stanie nawet sprawdzić czy w nowym interfejsie przy zakupie subskrypcji jest jeszcze miejsce, by je wpisać.

Oprócz promocode'ów zdarzały się jeszcze inne sposoby obniżania ceny. Np. w 2015 sezonie cena była znacznie niższa, jeżeli płaciło się w brazylisjkich realach. Dodatkowo po kilku pierwszych meczach sezonu regularnego cena spadała o kilkadziesiąt dolarów.

Jeszcze jedna rzecz, niektóre zniżki mogą dotyczyć tylko tzw. amerykańskiego game passa (amerykański game pass pozwala tylko na oglądanie powtórek meczów, podczas gdy w wersji international, dostępnej w europie, można oglądać też mecze na żywo), więc tym bardziej warto szukać ich na europejskich stronach.

lewyino

Post26 lip 2017, o 05:30

gamepassa używam od 3 sezonów, jeżeli chodzi o promocje (kody) to jeszcze nie zdarzyło mi się aby znaleziony kod zadziałał, choć przyznam że nie szukałem jakoś przesadnie mocno

za to na pewno mogę potwierdzić, że cena gamepass spada wraz z trwającym sezonem, cena na start to 199$ w poprzednim sezonie kupiłem po 4 (albo 5 nie pamiętam dokładnie) pierwszych kolejkach za 149$ na resztę sezonu

Marcin Sobieraj

Post26 lip 2017, o 20:54

Dzięki za cenne rady. Planuje kupic international pass. Głownie zalezy mi na condense games, poniewaz nie zawsze mam czas zeby obejrzec pelnych kilka spotkan. Z tego co widziałem to jest tez opcja do obejrzenia meczu offline. Zawsze w drodze do pracy stojac w korkach mozna kilka akcji obejrzec.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post27 lip 2017, o 10:51

Ja planowałem zakup w poprzednim sezonie ale jakoś się nie złożyło. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, spokojnie można obejrzeć wszystkie mecze w dobrej/b.dobrej jakości. Potrzebny jest tylko dobry internet.
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Marcin Sobieraj

Post27 lip 2017, o 19:51

Dobry internet nie jest problemem, bardziej czas niektórych spotkań. Ciężko obejrzeć spotkanie bez spoilerowania innych wyników. Z drugiej strony fajnie coś czasem legalnie zobaczyć :) Szperając w necie natrafiłem na coś takiego nflhdtv.com Nie wiem czy ktoś miał możliwość korzystania z tego serwisu. Wyglada na stronkę w stylu weeb tv.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post28 lip 2017, o 12:39

Spoilerów nie unikniesz szczególnie jeżeli bawisz się w FF. Ja na żywo oglądam mecze o 19 i 22 plus oczywiście Londyn czy święto dziękczynienia korzystam z acestream lub reddit ewentualnie eleven a pozostałe przez cały tydzień. Wszystkie mecze możn pobrać w jkości HD www.nflfullhd.com lub www.fullmatchtv.com
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Marcin Sobieraj

Post1 sie 2017, o 18:14

Z tego co czytam na forum UK NFL to ten rok z game passem nie wygląda za dobrze. Sporo zmian i nikt dokładnie nie wie czego się spodziewać. Poczekam chyba jeszcze trochę z decyzją odnośnie zakupu.

asdop

• Ulubiona drużyna: Cowboys

Post3 sie 2017, o 16:12

a co dokładnie się zmieni? Bo widzę teraz że cała główna strona gamepassa się zmieniła i idą w efekty wizualne. Niestety nie mam czasu żeby wertować inne fora, a będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo nie chciałbym wydać 200usd na coś co nie działa prawidłowo.

A tak ogólnie mówiąc to od 3 sezonów wykupuję gamepass i jestem bardzo zadowolony, staram się oglądać redzone i początek popołunidowego meczu na żywo a potem lecę nocne mecze w tygodniu z odtworzenia. I z tego do tej pory gamepass wywiązywał się bardzo dobrze (ewentualne jednorazowe zawieszenia przy oglądaniu na żywo ale to tak rzadko że nie pamiętam nawet tego dokładnie). Jedyne co mi przeszkadza to brak jakiegos dłuższego podsumowania (tak z 2godziny) danej kolejki za akcjami i analizami, chyba że jest ale w rzeczach do odtworzenia w nfl network nie widziałem

w_wilk

Post15 paź 2017, o 21:41

Czy jest możliwe w Polsce oglądać nfl bezpośrednio na Apple TV ?
Znalazłem odpowiedź - trzeba mieć Apple TV 4 generacji.

Powrót do NFL