Teraz jest 14 sie 2025, o 08:42

Free Agency 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: Free Agency 2017

Post23 mar 2017, o 00:40

kaliber napisał(a):do osinho - Kevin Minter - co o nim sądzisz?

niezły zawodnik - choć przewidywałem mu ciut niższy kontrakt
2 pierwsze sezony za dużo nie pograł, w 2015 starter i od miał niezły sezon, w 2016 nie było jakiegoś progresu, choć poziom raczej utrzymał, choć grał chyba trochę za miękko podobnie zresztą jak cała obrona w 2016 roku, pytanie czy jest się w stanie jeszcze rozwinąć
krótka charakterystyka - dobry run stopper, dobrze wygląda w late blitzach, szybkość nie jest atutem i RB w kryciu raczej mu ucieknie, w defensywie 3-4 grał jako ILB, nie wiem czy Bengals grający 4-3 nie ustawią go na OLB jako run stoppera przy 1st i 2nd down

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post23 mar 2017, o 09:19

Dzięki za info, mam nadzieję że nam trochę pomoże ale z tego co czytam to szybkości mu brakuje a to może być kluczowe. Może Bengals pójdą moim tropem i wybiorą Fostera - z tego co widziałem to jest bardzo szybki.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

osinho

Post23 mar 2017, o 14:31

kaliber napisał(a):Dzięki za info, mam nadzieję że nam trochę pomoże ale z tego co czytam to szybkości mu brakuje a to może być kluczowe. Może Bengals pójdą moim tropem i wybiorą Fostera - z tego co widziałem to jest bardzo szybki.

nie wiem gdzie będie grał w 4-3, u nas w 3-4 miał szybkiego Bucannona obok siebie i to zdawało egzamin, dla Cardinals to strata, dla Bengals może być wzmocnienie, jeśli zostanie odpowiednio wykorzystany

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post8 kwi 2017, o 23:37

heh tymczasem AP jedzie z wizytą do Nowego Orleanu, ciekawe po kiego grzyba. Chyba nie ma zespołu do którego mniej by pasował :roll:
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

osinho

Post9 kwi 2017, o 08:01

DexterLuthor napisał(a):heh tymczasem AP jedzie z wizytą do Nowego Orleanu, ciekawe po kiego grzyba. Chyba nie ma zespołu do którego mniej by pasował :roll:

moim zdaniem Cardinals, czy Steelers raczej go nie potrzebują - tam mają dobrych starterów

DexterLuthor

Post9 kwi 2017, o 09:34

Wiele zespołów ma odpowiednich starterów więc go nie weźmie ale, w przypadku Saints, nie dość że mają gracza podobnego typu to jeszcze system gry nie jest dla AP. Brees nawet z power backów korzysta w grze podaniowej a Peterson nie jest do tego stworzony. Z ciekawości sprawdziłem jego statystyki - przez 10 sezonów ma niespełna 2000y górą

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post9 kwi 2017, o 20:05

DexterLuthor napisał(a):Wiele zespołów ma odpowiednich starterów więc go nie weźmie ale, w przypadku Saints, nie dość że mają gracza podobnego typu to jeszcze system gry nie jest dla AP. Brees nawet z power backów korzysta w grze podaniowej a Peterson nie jest do tego stworzony. Z ciekawości sprawdziłem jego statystyki - przez 10 sezonów ma niespełna 2000y górą

Trochę wybiórcze to podsumowanie Petersona. ;-)

To prawda, że przez 10 sezonów w NFL zdobył 1945 y górą, co daje 195 y na sezon. Może tyłka nie urywa, ale nie jest też tak źle. Natomiast jak odejmiesz 2 sezony, w których przez kontuzję praktycznie nic nie pograł, to się okazuje, że przez 8 sezonów zdobył 1919 y, co daje 240 y na sezon, a to już jest całkiem całkiem wynik. Do tego trzeba dodać, że był bardzo mocno obciążany w grze dołem, a więc co zrozumiałe nie mógł non-stop obsługiwać swojej ofensywy we wszystkich downach. Warto również zaznaczyć, że przez wiele sezonów w Vikings musiał męczyć się z takimi gwiazdami na QB jak: Tarvaris Jackson, Gus Frerotte no i Christian Ponder.

Nie skreślałbym go tak szybko. Wiadomo, że nie ma co w niego inwestować poważnych pieniędzy, ale na jakiś przyzwoity dwuletni kontrakt można go zaprosić.

DexterLuthor

Post9 kwi 2017, o 20:22

Jego gra górą to nie był zarzut ale stwierdzenie faktu. Dla mnie zawsze będzie klasycznym biegaczem i nie widzę dla niego miejsca w Saints.

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post19 kwi 2017, o 14:06

Smutne zakończenie fatalnej historii Hernandeza.
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... sie-w-celi
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

Cycu

Post19 kwi 2017, o 17:46

kaliber napisał(a):Smutne zakończenie fatalnej historii Hernandeza.
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... sie-w-celi

Cala historia jest tragiczna, ale samego "zakonczenia" nie nazwalbym smutnym. W perspektywie mial dozywocie do odsiadki, wiec troche brutalnie, ale na jedno wyszlo.

Polecam tazke serial People vs. OJ Simpson: American Crime Story. Swietnie zagrany i przede wszystkim gleboki serial o sprawie sadowej, ktora na nowo rozdarla rany na bliznach USA. Biorac pod uwage, ze cale zamieszanie R. Lewisa w morderstwa w Atlantcie zdarzylo sie ledwie 5 lat pozniej, latwiej zrozumiec jak i czemu go wtedy potraktowano.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL