Teraz jest 17 sie 2025, o 20:41

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post3 kwi 2017, o 21:10

jest już wieczór :x

p.s. Czy ktoś już to widział

https://www.facebook.com/NFL/videos/10154984544561263/
Ostatnio edytowano 3 kwi 2017, o 21:21 przez DexterLuthor, łącznie edytowano 1 raz
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Jaden

Post3 kwi 2017, o 21:21

Ja mam wybór przygotowany, ale skoro zgłosił się lewyino to rano nie wkleiłem. Jak pojawi się nasz komisarz niech zdecyduje co robimy.

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post3 kwi 2017, o 21:57

DexterLuthor napisał(a):jest już wieczór :x

p.s. Czy ktoś już to widział

https://www.facebook.com/NFL/videos/10154984544561263/

zasiał trochę niepewności, kogo Cardinals wezmą w pierwszej rundzie, Bruce Arians lubi QB z silnym ramieniem

sz

Post3 kwi 2017, o 22:15

osinho napisał(a):zasiał trochę niepewności, kogo Cardinals wezmą w pierwszej rundzie, Bruce Arians lubi QB z silnym ramieniem

Benjamin Allbright, na którego informacjach generalnie można polegać, tweetował ostatnio, że Mahomes prawdopodobnie nie będzie już dostępny przy wyborze Cardinals (Trubisky do Jets, Mahomes do Browns, o ile nie będzie trade upów).

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post3 kwi 2017, o 22:42

sz napisał(a):
osinho napisał(a):zasiał trochę niepewności, kogo Cardinals wezmą w pierwszej rundzie, Bruce Arians lubi QB z silnym ramieniem

Benjamin Allbright, na którego informacjach generalnie można polegać, tweetował ostatnio, że Mahomes prawdopodobnie nie będzie już dostępny przy wyborze Cardinals (Trubisky do Jets, Mahomes do Browns, o ile nie będzie trade upów).

Arians wspominał niedawno, że w związku z ilością kompensacyjnych picków w 2018 roku, Cardinals mogą w tegorocznym drafcie pokusić się o trade-up, życie pokaże, bo drafty są nieprzewidywalne

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post3 kwi 2017, o 23:22

Jaden napisał(a):Ja mam wybór przygotowany, ale skoro zgłosił się lewyino to rano nie wkleiłem. Jak pojawi się nasz komisarz niech zdecyduje co robimy.

Dłużej już chyba czekać nie możemy. Jaden możesz wrzucić swój wybór :)
Może w drugiej rundzie będziemy mieli więcej szczęścia jeśli chodzi o wybieranie przez lewyino dla Dallas :P
Na starym forum: WaltJones

DexterLuthor

Post4 kwi 2017, o 07:42

Taco to jeden z graczy przymierzanych do Saints z #11 ale byłem pewien że weźmiesz do Dallas kogoś do secondary

Jaden

Post4 kwi 2017, o 08:51

Zdecydowały w sumie dwa czynniki. Uznałem, że jego dostępność z 28. to prawdziwa okazja. Drugim czynnikiem tej decyzji jest głębokość dostępnych graczy na tej pozycji, Jeśli Taco byłby niedostępny na pewno swoje oczy zwróciłbym na kogoś z dwójki Humphrey/Conley. Swoją drogą to ciekawe ile osób pomyślało, że znajdzie odpowiedniego DB w drugiej rundzie, co powoduję że kilku zawodników spadnie w naszym mocku niżej. :D

Pierre

Post4 kwi 2017, o 09:08

A jak dla mnie Taco ma dobre warunki, dobrą technikę... ale nie jest dobrym zawodnikiem. Facet jest tak wyprany z instynktu, często nie ogarnia co się właśnie dzieje na boisku tylko leci do przodu na pałę. Jeśli udałoby się to jakoś ograniczyć to sky is the limit. Ale tak jakbym miał go oceniać na tę chwilę to, jest to kolejny defensor z problemami, którego dokooptowuje sobie Dallas. Chyba w obecnej sytuacji Dallas widziałbym tutaj Obi Melifonwu, bo o ile dobrych CB i edge rusherów to w tym roku Ci w drafcie dostatek. Tak z ciekawych SS to Melifonwu jest w mojej ocenie ostatni.

DexterLuthor

Post4 kwi 2017, o 13:28

fakt na SS został tylko Melifonowu może Jones ale CB to też spory problem został im Scandrick i podpisali Carroll'a ale oni chyba zaczną już 10 sezon więc trzeba myśleć o zastępstwach. W tym roku faktycznie jest sporo głębi ale najlepsi CB rozejdą się do 60 picku

tak w temacie Boys, Tony na emeryture
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL