Teraz jest 13 sie 2025, o 23:49

International series 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

International series 2017

Post18 sty 2017, o 09:16

Czy ktoś planuje wyjazd do Londynu w przyszłym sezonie?
Od dwóch sezonów mówiłem sobie że muszę wreszcie wybrać się na mecz NFL. Z wielu, raczej, oczywistych powodów USA odpada ale stolica Wielkiej Brytanii już jest w zasięgu. W tym roku nadszedł ten dzień czekałem na mecz moich Saints i się doczekałem. Jeżeli zdobędę dwa bilety to jadę na mecz z Miami.

Czy ktoś był na meczach w Londynie ewentualnie na innej imprezie na Wembley? Które sektory w sensownej cenie są dobre do obejrzenia tego widowiska? Czy bilety ticketmaster przychodzą do Polski pocztą czy odbiera je się w kasach? Czy ktoś może polecić jakiś hotel, nie musi być blisko centrum byle był czysty i blisko metra?
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

DexterLuthor

Re: International series 2017

Post2 lut 2017, o 11:47

fajnie.....15 minut i po biletach :x :x :x :x :x Domyślałem się że pójdą szybko ale aż tak :(

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post2 lut 2017, o 14:10

Bilety zapewne jeszcze beda sie pojawiały do kupienia. Osobiście w zeszłym roku czekałem specjalnie do godziny zero i może nie tak szybko ale się rozeszły w ciagu dnia (Bengals-Redskins). Na 3 tygodnie przed imprezą przysłał je ticketmaster. Cena 50 funtów i to były niezłe miejsca na Wembley lekko po prawej stronie na prostej w górnym sektorze. Sugerowałbym kupienie biletów na lot wcześniej. Ja za długo czekałem i to wyszło mnie łacznie 600 zł w dwie strony więc lepiej już bukowac na wiosnę. Hoteli nie szukałem, nocowałem u kuzyna. Ogólnie jak pisałem wczesniej - świetna sprawa ten mecz, wróciłem mega zadowolony.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

michu_bronx

• Ulubiona drużyna: Giants
  • Ulubiony zawodnik: Manning Eli

Post5 lut 2017, o 14:54

Kupiłem bilety na mecz Ravens -Jaguars za 110 funtów. Ja decyduje się jechać autem z rodziną bo nocleg mam u kuzyna . Faktycznie bilety na Saints rozeszły się błyskawicznie nie zdążyłem kupić.ale ważne że udało się chociaż coś dostać.

DexterLuthor

Post5 lut 2017, o 16:52

Inne spotkanie mnie nie urządza ;) może jeszcze będą zwroty

Cycu

Post13 cze 2017, o 16:47

Podczepie sie pod watek o International Series.

Obecnie na stronach druzyn i ticketmaster ruszaja sprzedaze biletow na nadchodzacy sezon. Miejsca mocno przetrzebione, ale tanie. Dodatkowo wszystkie strony posrednikow tez mocno obnizyly ceny, wiec jesli ktos wie, ze bedzie przebywal w USA w okresie jesienno-zimowym, to teraz jest najlepszy czas na zakup biletow.

Dla porowniania, na ubiegloroczny mecz Ravens-Steelers placilem za bilet $200, teraz miejsce w tym samym sektorze kosztuje mnie $120. Bilety na mecze Ravens-Texans czy Ravens-Lions za mniej niz $100. Jesli macie mozliwosc, to goraco polecam.

gareth02

Post28 cze 2017, o 14:20

Ja aktualnie na wakacjach przebywam i zamierzam się wybrać z ciekawości na mecz w Norwegii. Oslo - Valeranga. Oczywiście nie mam pojęcia co to kluby, jaki poziom reprezentują, ale chętnie zobaczę skoro jest w pobliżu. Dodatkowo obstawię sobie na lvbet jeśli będzie takowa oferta :D Norweski futbol amerykański, witaj przygodo! Jeszcze koniecznie na jakiś mecz żużlowy muszę się wybrać tutaj. Muszę poszukać w necie czy coś będzie w najbliższym czasie.

Powrót do NFL