Teraz jest 13 sie 2025, o 18:30

MOCK DRAFT 2019

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

B_KnowsSports

Re: MOCK DRAFT 2019

Post17 kwi 2019, o 09:10

With the 48th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Miami Dolphins select..Charles Omenihu EDGE Texas.
Dolphins po raz kolejny wzmacniają trenches, teraz zwiększając siłę defensywy. Nowy trener Brian Flores musi na nowo zbudować defensywną linię, a Charles Omenihu może mu w tym pomóc. Omenihu będzie siać terror z pozycji EDGE, ale może także otrzymać szansę na pozycji DT. Jego długi zasięg ramion sprawia, że ciężko jest blockerom zatrzymać go w akcji 1 vs 1.
The Cleveland Browns are now on the clock.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post18 kwi 2019, o 09:04

Od sz:

With the 49th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft, the Cleveland Browns select... Deionte Thompson, S, Alabama

Steve Wilks będzie często wystawiał formacje z dwoma wysoko ustawionymi safeties i Thompson w tę rolę wpisuje się znakomicie. Dodatkowo nie boi się kontaktu i jest bardzo aktywny w obronie przeciwko biegowi, co sprawia, że przynajmniej na początku kariery w zespole będzie nominalnie wystawiany jako SS. Thompson będzie jednak wymagał poprawy w technice tacklowania, jeżeli ma spełnić się w tej roli. Jest on także naturalnym kandydat na zastąpienie Damariousa Randalla, jeżeli przedłużenie z nim kontraktu okaże się zbyt kosztowne.
Zastanawiałem się bardzo mocno nad Amanim Oruwariye, który może być obecnie niżej notowany niż Justin Layne, czy Rock Ya-Sin, jednak dla mnie jest najwyżej wciąż dostępnym CB. Żaden z wymienionych cornerów nie daje jednak gwarancji gry na wysokim poziomie, a znalezienie FS, który z powodzeniem może grać jako single high, jest w obecnej NFL niezmiernie trudne. Thompson ma na tyle unikalny zestaw umiejętności, że postawienie na niego teraz, gdy można pozyskać go właściwie poniżej jego wartości, wydaje się sensowną, choć ryzykowną (również że względu na niewiadomą, jaka jest brak jego atletycznych testów) propozycją.

The Minnesota Vikings are now on the clock.
Na starym forum: WaltJones

Michal29

Post18 kwi 2019, o 09:14

Vikings wybierają Connor McGovern, OL, Penn State

Titans on the clock...

Michal29

Post18 kwi 2019, o 11:33

onetwo1986, 18 kwietnia 2019 o 12:10 :

Witam kolegow managerow,
chcialbym za pomoca tego komentarza przekazac swoj wybor dla Titans.
With the 51th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft, the Tennessee Titans select…Erik McCoy, C/G, Texas A&M.
PS. zarowno w pierwszej jak i w drugiej rundzie wikingowie bardzo skomplikowali mi wybor.

Wybieraja Steelers…

Yuuzek

Post18 kwi 2019, o 13:00

Nie mam czasu na dłuższy opis a nie chce wstrzymywac draftu...
Z 52 numerem Steelers wybieraja Blake'a Cashmana, LB z Minnesoty.

Eagles next

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post19 kwi 2019, o 07:14

With the 53rd pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft, the Philadelphia Eagles select... Yodny Cajuste OT, West Virginia

O dziwno z komputera w pracy mogę się na forum zalogować ;-) Później dodam opis.

Michal29

Post19 kwi 2019, o 21:38

Dominik dołączył do długiej listy osób mających kłopoty z logowaniem. Wybory dla Texans z #54 i #55:

54. Dru Samia, OG, Oklahoma
55. Dre'Mont Jones, DT, Ohio State

Patriots on the clock...

Michal29

Post20 kwi 2019, o 08:27

Oceansizer:

"Witam serdecznie,ja rownież nie mogę w żaden sposob sie zalogoac na forum,tak wiec chcialbym zamieścic tutaj swoj wybor dla Patriots z pickiem 56.Licze,ze ktos to odczyta:).

With the 56th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Patriots select Zach Allen,DL/DE, Boston College.

Uniwersalny zawodnik,mogący grać na środku jak i po zewnetrznej stronie linii defensywnej.Świetny run stopper z ogromnym doświadczeniem ( rozegrał doslownie wszystkie snapy w swojej drużynie). Zawodnik wręcz stworzony dla Patriits ze względu na swoją elastyczność.
To tak po krótce, z nadzieja ze ktos to przekaze dalej.Pozdrawiam."

Eagles on the clock...

Michal29

Post20 kwi 2019, o 17:32

Wybór przesyła również kks dołączając życzenia Wesołych Świąt:

Michael Deiter, OG, Wisconsin

Cowboys on the clock - jakby co to czas do poniedziałku do wieczora. Nie może przecież limit czasu na pick upływać w Niedzielę Wielkanocną

Jaden

Post20 kwi 2019, o 21:13

Pozycje na których Cowboys potrzebują najbardziej wzmocnień czyli DT i S zostały już całkowicie wyczyszczone, jedyny safety o którym mógłbym pomyśleć niekoniecznie pasuje do tego co oczekują w Dallas na tej pozycji. Pomocy w środku lini defensywnej poszukalbym w późniejszych wyborach ponieważ w Dallas i tak używa się ich rotacyjnie.
Od kilku dni zastanawiałem się co zrobię z moim wyborem, Cowboys mieli sporo problemów w ofensywie, zwłaszcza redzone. W zeszłym sezonie Prescott został powalony 58 raz, przyjmijmy że 15 z nich wynikały z jego winy. W Dallas jest nowy koordynator ofensywy, nowy trener Qb (Liczę że Dak poprawi swój footwork i pozwoli uniknąć to części sackow). Do lini ofensywnej wraca jeden z najlepszych centrów w lidze. Rokie Conor Williams będzie lepszy o jeden sezon i podobno dorzucił sporo dobrej masy mięśniowej, Leal Collins jest po operacji barku i w swoim contract year, jeśli zdrowie dopisze powinno być dobrze w O-line. Korpus skrzydłowych przeszedł ogromną przemianę w ciągu zaledwie jednego roku, więc wybór kolejnego nowego skrzydłowego tak wysoko nie ma sensu. Na pozycję Tight Enda wraca Jason Witten, oraz Blake Jarwin i Dalton Schultz udowodnili że zasługują na kolejny rok szansy i nauki pod okiem legendy. Więc...

With the 58th pick Dallas Cowboys select Justin Layne, Michigan State

Moje oczy zwróciłem ponownie w stronę obrony, po sezonie na pozycji CB kontrakty wygasają Byronowi Jones oraz Anthonemu Brown, Awuzie i Lewis mają kontrakty ważne do 2020. Prawdopodobnie Cowboys nie będzie stać na zatrzymanie Jonesa, na swój nowy kontrakt wciąż czekają Prescott, Cooper i Elliott, a salary cap nie jest z gumy jak wiemy.

Justin Layne to zawodnik z największym potencjałem na tej pozycji, ale wciąż potrzebujący czasu na rozwój. U kogo będzie mu lepiej niż u Krisa Richarda? Layne dopiero od 2,5 roku gra na nowej pozycji, wcześniej był reciverem. Layne z każdym meczem będzie rósł jako zawodnik i idealnie wpisuje się w wymagania jakie ma Richard. Jego największe zalety to napewno rozmiar oraz atletyzm, ale też świetnie czuje ścieżki skrzydłowych i ma dobry ball-skills.

Colts are otc.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL