Teraz jest 17 sie 2025, o 19:43

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post4 kwi 2017, o 16:32

PyjterSothis napisał(a): Szkoda, że w drafcie nie można wybierać Head Coacha bo myślę, że wielu fanów Packers pierwszą rundą oddałoby za kogoś innego niż McCarthy.

Mówisz, że np za takiego Coacha drużyny Michigan sporo byś oddał? :D

Ufek

• Ulubiona drużyna: Atlanta Falcons

Post5 kwi 2017, o 06:17

Mój wybór wrzucę dopiero późnym wieczorem.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post5 kwi 2017, o 12:53

rooted, narobiłeś mi smaka na Blood Bowla :D dawno nie grałem...
Na starym forum: WaltJones

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post5 kwi 2017, o 13:01

Michal29 napisał(a):rooted, narobiłeś mi smaka na Blood Bowla :D dawno nie grałem...

fajna gierka - Krasnoludy i Chaos to jest to

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post5 kwi 2017, o 13:04

bambosz napisał(a):
PyjterSothis napisał(a): Szkoda, że w drafcie nie można wybierać Head Coacha bo myślę, że wielu fanów Packers pierwszą rundą oddałoby za kogoś innego niż McCarthy.

Mówisz, że np za takiego Coacha drużyny Michigan sporo byś oddał? :D

oooooo i to jest bardzo słuszna koncepcja 8-)
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

Designofchaos

Post5 kwi 2017, o 15:45

osinho napisał(a):
Michal29 napisał(a):rooted, narobiłeś mi smaka na Blood Bowla :D dawno nie grałem...

Wiem, że to offtopic i pewnie oddzielny dział, ale jeśli ktoś bloodbowluje na PS4 to dajcie znać, ja początkujący co prawda, ale może jakąś ligę założymy:)

Z bardziej związanych z wątkiem spostrzeżeń - głowy nie dam, ale to już chyba 4 rok pod rząd kiedy w naszym drafcie dominują gracze defensywni. Ciekawa tendencja - cały świat zwariował na punkcie high-powered offense, a my tu sobie defensorów wybieramy...
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...

Go Steelers!

Pierre

Post5 kwi 2017, o 16:48

Mam wrażenie, że to w dużej części konsekwencja awersji sporej części forumowiczów do wybierania wysoko RB. A że w tym roku brak jeszcze naprawdę klasowych OL, to taki mamy efekt.

Nie wiem czy widzieliście: https://www.profootballfocus.com/draft- ... =nflnl2016

Bardzo ciekawy mock PFF, gdzie np. Leonard Fournette zostaje wybrany jako 3 RB i spada aż do numeru 24.

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post5 kwi 2017, o 19:30

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000797838/article/seahawks-gm-richard-sherman-trade-talk-news-is-real?campaign=fb-nf-sf68211231-sf68211231
Coś za dużo ostatnio słychać o tym, że Seattle próbuje przehandlować Shermana. Widzą, że jego najlepsze lata już za nim a szykuje sie gruby kontrakt i próbują sie go pozbyć i wziąć kogoś w drafcie na jego miejsce? Może podpadł czymś w szatni? Czy poprostu plotka? Plus, myślicie że ktoś go weźmie za 1st rounda?

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post5 kwi 2017, o 19:55

Pierre napisał(a):Mam wrażenie, że to w dużej części konsekwencja awersji sporej części forumowiczów do wybierania wysoko RB. A że w tym roku brak jeszcze naprawdę klasowych OL, to taki mamy efekt.

Nie wiem czy widzieliście: https://www.profootballfocus.com/draft- ... =nflnl2016

Bardzo ciekawy mock PFF, gdzie np. Leonard Fournette zostaje wybrany jako 3 RB i spada aż do numeru 24.

oho mój pick dla Packers się zgadza i John Ross również wysoko
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post5 kwi 2017, o 20:32

Designofchaos napisał(a):
osinho napisał(a):

Wiem, że to offtopic i pewnie oddzielny dział, ale jeśli ktoś bloodbowluje na PS4 to dajcie znać, ja początkujący co prawda, ale może jakąś ligę założymy:)

Z bardziej związanych z wątkiem spostrzeżeń - głowy nie dam, ale to już chyba 4 rok pod rząd kiedy w naszym drafcie dominują gracze defensywni. Ciekawa tendencja - cały świat zwariował na punkcie high-powered offense, a my tu sobie defensorów wybieramy...

patrząc na opinie innych odnoszę wrażenie, że chyba jednak sporo z nas lubi ten oldschoolowy futbol, gdzie defensywa to klucz; poza tym skoro wszyscy idą w atak to my chcemy te ofensywy powstrzymywać :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL