Michal29 napisał(a):Aha...

Mój pech do przegrywania w Wieloletniej minimalną różnicą i to często zdobywając niezły wynik punktowy jest już legendarny...
To moja sprawka... Przepraszam:) Za mało stresu mam w codziennym życiu więc sobie funduję takie oto zabawy z cyklu "Czy mój Kicker z Arizony i Nose Tackle z Baltimore staną na wysokości zadania w Monday Night Football i jak bliski może być wynik?".
Mam natomiast takie ogólne spostrzeżenie, że ten sezon obfituje w tych ligach w których gram (MP i Wieloletnia) w zacięte spotkania - zanotowałem już wygraną o 0,6 pkt (w MP) ale też porażki o 1,1 i o 1,2 punkta (to Wieloletnia), więc jak mi się teraz trafiło do kompletu powyższe o drobne 0.7 pkt to tak sobie myślę, że suma fuksów się schodzi na zero.
Anyway - jeśli poprawi Ci to humor, ja cały czas obstawiam, że Seattle będą w tegorocznych playoffach.
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!