Dzięki za Wasze podpowiedzi. Mimo wszystko nie chciałbym trafić do Baltimore, bo miasto jest, jakby to ubrać w okrągłe słowa..., niezbyt interesujące. Nie wiem jeszcze co prawda , do którego biura firmy trafię, ale od 11 września zaczynam miesięczne szkolenia w New Jersey. Bardzo blisko będzie więc i do Baltimore, Waszyngtonu i Nowego Jorku. W zależności od tego jak ułożą mi plan szkoleń i czasu wolnego, planuję uderzyć na:
-Week 1 Bengals at Jets - spotkanie solidnych zespołów no i przede wszystki odwiedzenie MetLife Stadium
- Week 2 Cowboys at Redskins - kowbojski cyrk przyjeżdża do stolycy. Dez,Romo no i świeży Zeke. Będzie na co poptrzeć.
- Week 4 Raiders at Ravens - dla mnie oczywiście wisienka na torcie. Spotkanie zapowiada się więcej niż smakowicie. Czy rookie Stanley może powstrzymać Macka?
To są pierwsze tygodnie regular season, więc nie wierzę, że wyposzczeni kibice zostawia jakieś bilety w kasach. W instytucję koników też nie wierzę, bo nie pojadę kilka godzin w nadziei, ze może uda się kupić sensowny bilet. Na pewno zakupię bilety przez neta i ticketmaster rzeczywiscie wydaje się solidny. Ceny nie są ani podejrzanie małe, ani chamsko wysokie. Kurs dolara co prawda nie nastraja optymistycznie, ale od września pensja już w $