ale końcówka Jax przy 3&15 na 14 sekund przed końcem (20-19 dla Ravens) grają podanie przez środek za ok. 8 jardów, piłka na 50 jardzie, snap w ostatniej sekundzie Bortless potyka się i przewraca, wstaje próbuje uciec przed Dumervillem sack ale 15-jardowy facemask, przedłużamy mecz piłka na 35 jardzie, więc FG, celny z 53 jardów
go Jags - kolejna drużyna z młodym atakiem, za to bez obrony - czyli w sumie z widokiem na przyszłość
Brawo DETROIT!! co za końcówka meczu na Lambeau. Panowie Prater i Johnson to myślę na piechotę powinni wracać do domu, cud ich uratował po wielbłądach. Pierwsze zwycięstwo Lions w Green Bay od 24 lat i to teraz gdzie NIKT by na to nie postawił. Packers równia pochyła ale powrócą. Vikings przed dużą szansą na wygranie tej dywizji. Cowboys do widzenia a Saints to mają sito a nie defynsywę. Jestem ciekawy co mówią statystyki ale tyle punktów w def co tracą to chyba jakiś rekord, czy ten ich wirtuoz CB znowu się dzisiaj popisał?
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.
ofensywa Raiders mnie dzisiaj trochę zawiodła, jednak defensywa Vikings faktycznie jest mocna, niemniej gdybym po tym meczu miał wybrać swojego franchise QB to postawiłbym mimo wszystko na Carra
Fajna kolejka, mecz Green Bay-Detroit pasjonujący, Peyton na ławce, teraz znowu Brady i Gostkowski ogarnęli temat dla Patriots. Play-offy beda niesamowite, cos czuje.
Ostatnio edytowano 16 lis 2015, o 11:12 przez czapski, łącznie edytowano 1 raz
mecz Packers-Lions pasjonujacy, ale tylko w koncowce, pierwsza polowa, to raczej zalosc, swietny mecz w NY, wynik wazyl sie do ostatniej chwili, tkich meczow bylo wiecej, gdzie wynik byl na styku do ostatniej sekundy. Dla mnie zaskoczeniem jest, jak latwo Bears poradzili sobie z Rams i oczywiscie Broncos, Manning mial tyle celnych podan co kicker Chiefs celnych kopniec .
Co z tego ze Pats wygrali z Giants jak Edelman wypada na 6-8 tygodni? I nie bedzie w pelni formy w tym sezonie. To po prostu nie jest rok Patriots, mimo 9-0 i geniuszu Brady'ego ciezko sobie wyborazic by pokonali Bengals czy Arizone/kogokolwiek w NFC bo przewaga talentu bedzie zbyt duza. Brady i tak ju czyni cuda, on gra be OL ale ile mozna.