Teraz jest 13 sie 2025, o 18:30

NFL 15/16 Week 3

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Maurycy1988PL

• Ulubiona drużyna: Chargers,Ravens

NFL 15/16 Week 3

Post24 wrz 2015, o 15:42

Tydzień zaczynamy spotkaniem Redskins z Giants.
Faworytem u buków NY Giants z linią 3.5 , wygrali ostatnie 4 spotkania H2H

Jest kilka dobrych spotkań - chociazby mecze w St. Louis , Dallas , Baltimore , w Minnesocie czy w Detroit.

damiansport1

Re: NFL 15/16 Week 3

Post25 wrz 2015, o 16:38

No ja mam problem z meczem Bengals - Ravens. Bengals wygrali ostatnie chyba 3 mecze zz Baltimore, ale z drugiej strony Ravens musza to wygrac, bo nikt nie zrobil playoffow z 0-3 od 1998 roku.

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post25 wrz 2015, o 20:58

Zapowiada się świetny mecz w Baltimore. Faktycznie Bengals mają ostanio dobrą serię vs Ravens ale miejscowi po blamażu w Oakland postawią wszystko na jedną kartę. Cinci jak na razie grają dobry sezon. Mają świetną parę RB (chyba najlepszą w lidze), do Greena dołączył będący w świetnej formie TE Eifert a do tego defensywa robi dobre wrażenie i na bank Flacco bedzie w niedzielę pod dużą presją. Pytanie co wniosą do tego wszystkiego trybuny, na papierze Bengals są faworytem ale nie zdziwię się jak Ravens to wygrają, grając na 110% normy ratując sezon. GO BENGALS a co bedzie zobaczymy w niedzielę.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post27 wrz 2015, o 08:57

W week 3 sporo ciekawych wydarzeń. Rzeczywiście konfrontacja Ravens - Bengals zapowiada się ciekawie ( 0-3 Ravens może poważnie skomplikować sytuacje tej drużyny ). Moje propozycje na ten week są jednak inne :)

Eagles - Jets, to mecz który wysuwa się na czoło w moim menu. Przede wszystkim dla Orłów chyba jest to spotkanie z cyklu "must win ". Czy Bradford odbuduje się i zacznie grac na miarę swoich możliwości, czy gra biegowa Eagles zacznie po prostu funkcjonować, czy O-line nie zafunduje nam kolejnego dramatu? - to pytania, które najbardziej mnie nurtują. Zwycięstwo Eagles, o które de facto będzie ciężko ucieszy mnie podwójnie. Po pierwsze Orly wrócą do gry, po drugie upuszczą powietrza z balonika o nazwie Jets, którzy są lansowani co najmniej na playoff team ( aha, no i aby Matthews zrobił z Mevi$ Island pobojowisko ;) ).

Patriots - Jaguars. Ok, ok - Pats grają dobrze, niby wszystko cacy, ale bardzo nie podoba mi się jak już wszyscy widza ich w SB. Przede wszystkim oczekuję dobrej gry ( jak przed tygodniem ) front seven, popisów Lewisa, nie oglądania na boisku Fletchera oraz zdecydowanie lepszej gry secondary. Niby mecz niezbyt trudny, ale oby sodówa chłopakom nie uderzyła do głowy i kontrolując spotkanie je wygrali po prostu.

Chiefs - Packers

Nie ukrywam, że Chiefs, to ekipa, który robi na mnie ogromne wrażenie. Już od kilku sezonów pokładam w nich nadzieję, ale zawsze czegoś brakuje. Z Serowymi będzie bardzo ciężko na Lambeau Field, ale liczę na dobre spotkanie i kolejne popisy Charlesa, Petersa oraz Houstona.

Chargers - Vikings

Co tu duzo pisać. Liczę na wygraną Vikings i dobry występ Bridgewatera :D
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Designofchaos

Post27 wrz 2015, o 14:09

kaliber napisał(a):(...) na papierze Bengals są faworytem ale nie zdziwię się jak Ravens to wygrają, grając na 110% normy ratując sezon. GO BENGALS a co bedzie zobaczymy w niedzielę.

Na papierze Bengals mają najrówniejszy i najgłębszy skład w całej AFC (obu RBs, Eifert, WRs, świetna OLine, fajna defensywa) - gdyby nie to, że Ravens muszą wygrać ten mecz i grają u siebie, to Cincy byliby murowanym faworytem. Jak ekipa z Baltimore nie ogarnie, to w piątek rano mogą mieć bilans 0-4 po tym jak w Thursday Night czeka ich wyjazd na Heinz Field.
Ale nic to - powyższy mecz będzie ogarnięty w poniedziałek wieczorem bo plan na niedzielę jest b. prosty: PIT@STL (Gurley podobno ma zagrać) a potem SF@ARI.
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...

Go Steelers!

Ufek

• Ulubiona drużyna: Atlanta Falcons

Post27 wrz 2015, o 20:41

Oglądam DAL-ATL i kolejny raz rolercoster, trzeba mieć końskie zdrowie żeby wytrzymać cały sezon :D

Bart3k

• Ulubiona drużyna: Giants, Packers
  • Ulubiony zawodnik: E. Manning, Rodgers

Post27 wrz 2015, o 21:04

Rollercoster to jest w meczu Colts -Titans :D
Łooo! Cardinals już z dwoma przechwytami prowadzą 14:0.
Ostatnio edytowano 27 wrz 2015, o 21:25 przez Bart3k, łącznie edytowano 1 raz

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post27 wrz 2015, o 21:25

Pierwszy drive 49ers zakończony Pick 6 (Bethel), drugi drive Pick 6 (Honey Badger)
tylko szkoda pierwszego drive'u Cards

ale co tam, będzie 3-0 :D

go Cards

czapski

Post27 wrz 2015, o 21:52

Odnośnie typowania w NFL - Pantery z 3-0, nie wiem czy ktokolwiek na to stawiał ;)

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post27 wrz 2015, o 22:08

Bengals również 3-0. Rewelacyjny mecz w Baltimore w 2 połowie. Dalton i Green załatwili sprawę. Ravens po raz pierwszy w historii 0-3 na starcie.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.
Następna strona

Powrót do NFL