Teraz jest 13 sie 2025, o 18:30

Pre-season

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

damiansport1

Pre-season

Post20 sie 2015, o 22:01

Dzisiaj Monday Night Football na ESPN (w czwartek heh) Bills - Browns. Poa tym jeszcze grają Redskins z Lions.

OaRaiders_

Re: Pre-season

Post20 sie 2015, o 22:14

Z niecierpliwością czekam na Redskins - Lions. Czas zobaczyć najlepszego QB w lidze (podobno to RGIII ;p) i niesamowitego rookie Ameera Abdullaha live. ;)

arturbaczek

Post20 sie 2015, o 22:28

żeby zobaczyć najlepszego QB wystarczy obejrzeć mecz Patriots - najlepszy QB w historii NFL Tom Brady ;)

damiansport1

Post20 sie 2015, o 23:01

zgadzam sie

Jacob

• Ulubiona drużyna: Patriots, Rams
  • Ulubiony zawodnik: Sporo ich ;D

Post20 sie 2015, o 23:24

A właśnie, co do Brady'ego. Jak myślicie, jak się zakończy saga, pt. "Deflategate"? Są plotki, że ma się zgodzić na ugodę NFL, ale ja w to nie wierzę. Za to sąd może rozstrzygnąć sprawę na jego korzyść. Dla dobra moich Patriots, ale i widowiska wolałbym zobaczyć go od week 1, choć nawet te cztery mecze zawieszenia nic nie wnoszą do walki o postseason.

Co do kolejnej kolejki: Czekam na kolejne spotkania z udziałem Marioty i Winstona oraz VIKINGS, bo dzięki kontuzji Bykowskiego Babs może grać większość czasu. A jeśli tak nie będzie, to chyba będziemy musieli pogodzić się z jego odcięciem. Nie mniej, ktoś 'z góry' daje mu szansę na zaistnienie i pokazanie swoich umiejętności :)
"To be successful, a man must exert an effective influence upon his brothers and upon his associates, and the degree in which he accomplishes this depends on the personality of the man. The incandescence of which he is capable. The flame of fire that burns inside of him. The magnetism which draws the heart of other men to him" - Vince Lombardi
Obrazek

damiansport1

Post21 sie 2015, o 03:57

Nie bedzie ugody. Brady nie przyzna sie do winy (osobiscie mysle ze nic nie zrobil). Wiec dostanie albo 4 mecze albo 0. Zalezy jak zadecyduje sedzia.
Johnny Manziel dzisiaj zagral bardzo dobry mecz, duzo lepiej od McCowna, ktory rzucil 2 INT.
A RG3 z kolejna kontuzja, wstrzasnienie mozgu.

charlie

Post21 sie 2015, o 04:27

Bardziej piszę, żeby przetestować nowe forum... ale skoro już piszę....

RGMe skończył dzisiaj mecz z wstrząśnieniem mózgu i kontuzją ramienia. Nigdy nie widziałem tak masakrowanego pierwszego qb drużyny w meczu preseason jak jego dzisiaj...

A ostatni raz w ogóle, to chyba w NFC Championship Game 2011 gdy front seven Niners zrobił sobie z Ilaja worek treningowy.

Answerreck

• Ulubiona drużyna: Oakland Raiders
  • Ulubiony zawodnik: JJ Watt

Post21 sie 2015, o 05:34

Co do Bradyego to od początku afery coś tu śmierdzi. Ktoś kreci i to ostro, nie wiem jeszcze kto, ale jeżeli są dowody na to, że Brady coś zawinił to kare musi ponieść.

Ja jestem ciekawy tego co zrobili Bills. Decyzja na 2 pt conv była genialna. Tyrod Taylor zagrał ciekawy mecz no i od razu jest typowany na starting QB. Bardzo podobał mi się TD Manziela, bo zachował się typowo po swojemu w pocket, no i w końcu po TD nie pokazywał dolarów $$$ ;)
"We would rather be feared than respected." - Al Davis

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post21 sie 2015, o 07:02

Zgadzam się z damiansport1 - polityka Toma i jego prawników idzie w kierunku "albo wszystko, albo nic". Nie wierzę w jakąkolwiek ugodę i bzdury typu " Brady przyjmie karę jednego spotkania za brak współpracy itd. " Czytając fragmenty transkrypów, to Goodell w paru miejscach, po pytaniach sędziego był z lekka "zagotowany". No, ale jak to się skończy, to zobaczymy.

Osobiście tęsknię za footballem, a nie zakulisowymi gierkami. Co do sezonu, to ciekawi mnie postawa secondary Patriots, bo jesli ona zaskoczy, to NE da na pewno nam wiele przyjemności z ogladania meczów w ich wydaniu. Ciekawi mnie również jak sprawdzi się polityka Chipa Kelly'ego w Eagles. Fajni rookies oraz naprawdę skomasowana ofensywa z Matthewsem na czele ( cały czas uważam, że to będzie gwiazda nie tylko w Eagles, ale w całym NFL ) oraz Murrayem, Sprolesem i resztą. W końcu liczę też na Vikings - na papierze wyglądają okazale, ale muszą to potwierdzić w praktyce, szczególnie gdy za plecami mają Lions, Packers oraz MIśki. RGIII, Mariota, Winston - podchodzę do nich z lekkim dystansem. Teddy Bridgewater, to jest gość, który według mnie ma szansę zrobić ogromny postę na przestrzeni całego sezonu. Poza tym pod koniec sezonu ubiegłego grał już na dobrym poziomie.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Lukascash

• Ulubiona drużyna: 49ers, Ravens
  • Ulubiony zawodnik: R.Moss,Julio,Adrian

Post21 sie 2015, o 10:17

Skoro już pojawiła się jakaś wzmianka o sezonie, to może od drugiej strony - która ekipa zawiedzie oczekiwania? Bo z tego co udało mi się przeczytać na różnych forach i stronach, doszedłem do jednego wniosku - w tym sezonie nie ma słabych ekip :lol: . A tak całkiem serio - w zeszłym roku mówiłem, że Niners są przewartościowani, w tym roku mam przeczucie do Colts - nie mam argumentów, kwestia przeczucia, a tuż za nimi plasują się Seahawks i Steelers. In plus wg mnie Dolphins.
Następna strona

Powrót do NFL