21 sie 2015, o 07:02
Zgadzam się z damiansport1 - polityka Toma i jego prawników idzie w kierunku "albo wszystko, albo nic". Nie wierzę w jakąkolwiek ugodę i bzdury typu " Brady przyjmie karę jednego spotkania za brak współpracy itd. " Czytając fragmenty transkrypów, to Goodell w paru miejscach, po pytaniach sędziego był z lekka "zagotowany". No, ale jak to się skończy, to zobaczymy.
Osobiście tęsknię za footballem, a nie zakulisowymi gierkami. Co do sezonu, to ciekawi mnie postawa secondary Patriots, bo jesli ona zaskoczy, to NE da na pewno nam wiele przyjemności z ogladania meczów w ich wydaniu. Ciekawi mnie również jak sprawdzi się polityka Chipa Kelly'ego w Eagles. Fajni rookies oraz naprawdę skomasowana ofensywa z Matthewsem na czele ( cały czas uważam, że to będzie gwiazda nie tylko w Eagles, ale w całym NFL ) oraz Murrayem, Sprolesem i resztą. W końcu liczę też na Vikings - na papierze wyglądają okazale, ale muszą to potwierdzić w praktyce, szczególnie gdy za plecami mają Lions, Packers oraz MIśki. RGIII, Mariota, Winston - podchodzę do nich z lekkim dystansem. Teddy Bridgewater, to jest gość, który według mnie ma szansę zrobić ogromny postę na przestrzeni całego sezonu. Poza tym pod koniec sezonu ubiegłego grał już na dobrym poziomie.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.