Teraz jest 17 sie 2025, o 21:12

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post30 mar 2017, o 20:04

Lećmy dalej z Hou bo szkoda czasu....GM nie zaglądał na forum od 17 marca...chyba że ktoś ma z nim kontakt
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post30 mar 2017, o 20:51

kks napisał(a):
Tomek Czapiewski napisał(a):
DexterLuthor napisał(a):Christian McCaffrey? Bardzo fajny wybór. Nie ma to nic wspólnego z rasizmem ale biały biegacz na wysokim poziomie to obecnie rzadkość tym mocniej doceniam jego umiejętności. Jest tylko jedno pytanie.....co będzie z Bestią :D

Pamiętam jak oglądałem taśmy z sezonu Ravens 2000, i jednym z największych zdziwień był Jason Sehorn - biały cornerback? Biały? Jak to?

To był ostatni Mohikanin... :D

Dokładnie, to chyba ostatni biały CB (nie licząc może jakichś camp bodies) w NFL...

DexterLuthor napisał(a):Lećmy dalej z Hou bo szkoda czasu....GM nie zaglądał na forum od 17 marca...chyba że ktoś ma z nim kontakt

Miałem już typ kogo wybrać w zastępczym wyborze dla Texans, ale pojawił się oryginalny GM :) Co ciekawe (i w sumie niezbyt zaskakujące) i tak miałem im wybrać Trubisky'ego :D
Na starym forum: WaltJones

lafarro

• Ulubiona drużyna: Detroit Lions

Post31 mar 2017, o 07:42

jeżeli Chiefs wypadną przez weekend to proszę o cierpliwość bo mam przez weekendy limitowany dostęp do neta

Michal29

Post31 mar 2017, o 09:06

lafarro napisał(a):jeżeli Chiefs wypadną przez weekend to proszę o cierpliwość bo mam przez weekendy limitowany dostęp do neta

Postaram się wrzucić swój wybór jak najszybciej chociaż przyznam, że sposób w jaki potoczył się nasz draft mi tego nie ułatwia ;)

Pierre

Post31 mar 2017, o 12:26

O to kogo Ci podkradliśmy?

A tak przy okazji... Jarrad Davis świetnie wypadł w czasie Floridy

sz

Post31 mar 2017, o 12:35

Obstawiam, że nikogo. Myślę, że chodzi o bogactwo wyboru - wszyscy topowi ofensywni liniowi dostępni.

Michal29

Post31 mar 2017, o 13:22

sz napisał(a):Obstawiam, że nikogo. Myślę, że chodzi o bogactwo wyboru - wszyscy topowi ofensywni liniowi dostępni.

:)

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post31 mar 2017, o 14:05

zeby tylko Cam Robinson spadł do wyboru Seahawks w prawdziwym drafcie to będe bardzo zadowolony, na pozycje tackla tylko jego, ewentualnie jak go by nie było to byłbym zadowolony jeszcze z Forresta Lampa albo Peppersa

Michal29

Post31 mar 2017, o 16:28

bambosz napisał(a):zeby tylko Cam Robinson spadł do wyboru Seahawks w prawdziwym drafcie to będe bardzo zadowolony, na pozycje tackla tylko jego, ewentualnie jak go by nie było to byłbym zadowolony jeszcze z Forresta Lampa albo Peppersa

O. Ciekaw jestem uzasadnienia, dlaczego nie Bolles albo Ramczyk :) Ja, mając tych trzech do wyboru i tak zdecydowałem się na Robinsona jednak gdyby go nie było to pewnie i tak wziąłbym kogoś z tamtej dwójki. Może jeszcze Lampa dodałbym do analizy...

Pierre

Post31 mar 2017, o 17:14

A ja bym podyskutował z tobą na temat jednego zdania w uzasadnieniu. Jak dla mnie bardziej "NFL ready" jest jednak Bolles (zbliżone umiejętności, a Bolles jest ciut bardziej atletyczny). Niemniej biorąc pod uwagę jego wiek (4 lata starszy od Robinsona) i fakt że też ma pozaboiskową przeszłość. To jak najbardziej rozumiem Twój wybór.

Tak swoją drogą to pozycja Bollesa w tegorocznym drafcie to dla mnie największa niewiadoma. 25 letni facet (a więc w wieku w którym powinien podpisywać drugi kontrakt) wchodzi do draftu. Ma zaledwie rok doświadczenia na poziomie NCAA. Nie wiem czy odważyłbym się postawić orzechy przeciw diamentom, że zostanie wybrany w pierwszej rundzie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL