Teraz jest 13 sie 2025, o 15:44

[ZAPISY] NFL Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Designofchaos

Re: [ZAPISY] NFL Mock Draft 2017

Post22 mar 2017, o 15:42

ikon napisał(a):
Michal29 napisał(a):
ikon napisał(a):To ja przygranę Steelersów ;) I dodam, że też jestem za dwiema rundami, trzecia mija się z celem bo nie znamy tylu prospectów żeby stawiać sensowne, wiarygodne tezy.

O cholera, zamuliłem i myślałem, że ikon już miał jakąś drużynę przypisaną i Steelersów chciał wziąć jako (II). Gdybym ogarnął, że nie masz żadnej drużyny przypisałbym tobie Steelersów bez problemu...

Teraz pojawił się rooted, największy kibic Steelers którego znam i pojawił się dylemat... Może któryś z Was reflektuje na Colts albo Broncos i obędzie się bez rozlewu krwi? :D

Mogę się zamienić z rooted na Colts, nie jestem jakimś szczególnym fanem ani jednych ani drugich, także bólu nie będzie - dziwiłem się właśnie że Steelersi do końca nie byli obsadzeni ;)

To ja poproszę. Nie ukrywam, że będzie mi trochę prościej i trochę bardziej emocjonalnie będę związany z tym wyborem...
Dzięki
Michał
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...

Go Steelers!

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Re: [ZAPISY] NFL Mock Draft 2017

Post22 mar 2017, o 17:29

No to zamieniam :)
Na starym forum: WaltJones
Poprzednia strona

Powrót do NFL