22 mar 2017, o 15:42
ikon napisał(a):Michal29 napisał(a):ikon napisał(a):To ja przygranę Steelersów

I dodam, że też jestem za dwiema rundami, trzecia mija się z celem bo nie znamy tylu prospectów żeby stawiać sensowne, wiarygodne tezy.
O cholera, zamuliłem i myślałem, że ikon już miał jakąś drużynę przypisaną i Steelersów chciał wziąć jako (II). Gdybym ogarnął, że nie masz żadnej drużyny przypisałbym tobie Steelersów bez problemu...
Teraz pojawił się rooted, największy kibic Steelers którego znam i pojawił się dylemat... Może któryś z Was reflektuje na Colts albo Broncos i obędzie się bez rozlewu krwi?

Mogę się zamienić z rooted na Colts, nie jestem jakimś szczególnym fanem ani jednych ani drugich, także bólu nie będzie - dziwiłem się właśnie że Steelersi do końca nie byli obsadzeni

To ja poproszę. Nie ukrywam, że będzie mi trochę prościej i trochę bardziej emocjonalnie będę związany z tym wyborem...
Dzięki
Michał
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!