Teraz jest 13 sie 2025, o 15:44

Free Agency 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Pierre

Re: Free Agency 2017

Post21 kwi 2017, o 15:49

A skoro jesteśmy przy kalendarzu na najbliższy sezon, to są już pierwsze predykcje wyników:

http://bleacherreport.com/articles/2703 ... every-team

Ja na pewno nie obrażę się, jeżeli Giants wejdą do play-off z najlepszym wynikem w NFC ;)

lukaszgaszynski

Post21 kwi 2017, o 16:03

Tegoroczne International Series w Meksyku - prawdziwy rarytas- Patriots vs Raiders, ile bym dał żeby te drużyny zagrały w Londynie... ale nie, panowie z NFL uraczyli nas takimi potęgami jak np.: Vikings, Browns, Rams, Ravens... gdzie tu sprawiedliwość? :<

Cycu

Post21 kwi 2017, o 17:18

lukaszgaszynski napisał(a):Tegoroczne International Series w Meksyku - prawdziwy rarytas- Patriots vs Raiders, ile bym dał żeby te drużyny zagrały w Londynie... ale nie, panowie z NFL uraczyli nas takimi potęgami jak np.: Vikings, Browns, Rams, Ravens... gdzie tu sprawiedliwość? :<

Ekipy, ktore oddaja swoje domowe mecze do UK sa z gory ustalone, wiec wybor jest okrojony. Ktos wie jak to jest z wyborem druzyn do Meksyku? A swoja droga, ja na mozliwosc zobaczenia, chocby na Wembley, druzyn pokroju Ravens, Cardinals, Dolphins, Saints czy Vikings wcale bym sie nie obrazal. Nie tylko dlatego, ze kibicuje Ravens, ale to sa po prostu dobre druzyny i wg mnie spotkania Jagauars- Ravens, Dolphins- Saints czy Rams - Cardinals beda naprawde mocne.

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post25 kwi 2017, o 14:09

DexterLuthor, chyba twoje obawy się spełniły - Adrian Peterson ląduje w Saints. Ciekawe, co będzie w stanie jeszcze zaoferować AP, bo kontuzje ostatnio go nie oszczędzały. Z drugiej strony zastanawiam się do jakiej roli zostanie przypisany przy osobie Marka Ingrama, który do okazów zdrowia tez nie należy.

Patriots natomiast zyskali Mike'a Gillislee na pozycję RB ( 5,7 yarda średnio i 8 TD w ubiegłym sezonie) robi wrażenie, zważywszy na fakt, ze był tylko zmiennikiem Shaddy'ego. Nowy kontrakt dla White'a, Gillislee, Burkhead oraz Lewis - chyba Blountowi zabraknie miejsca w drużynie.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

lafarro

• Ulubiona drużyna: Detroit Lions

Post25 kwi 2017, o 14:37

Czyli Saints ma dwóch topowych runing backów którzy będą łapali kontuzje na zmianę

Ja cały czas mam nadzieję że Lions podpiszą Blounte'a

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post25 kwi 2017, o 18:36

Czyli tak jak pisałem - 2-letni kontrakt w dosyć rozsądnych pieniądzach. Pewnie lekko przepłacony ze względu na swoje nazwisko.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post25 kwi 2017, o 18:51

Fakt, rozsądne pieniądze więc nie jest najgorzej ;) Ingram miewał kontuzje choć ostatni sezon grał na czysto ale.., właśnie sprawdziłem, że zagrał raptem 46% snapów :D . Jeżeli AP będzie zdrowy i w dobrej formie to super bo będą się z Ingram'em uzupełniać a obecność takiej gwiazdy może tego drugiego zmobilizować do jeszcze lepszej gry :D
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

DexterLuthor

Post3 maja 2017, o 11:09

ho ho Jamaal Charles na rok w Broncos....za 1 milion :D Jeżeli wykuruje się na sezon super a jeżeli nie to żadna strata

DexterLuthor

Post24 maja 2017, o 12:20

:D można usunąć

Cycu

Post2 cze 2017, o 23:05

Bardzo smutne wiesci z obozu Ravens. Wczoraj ACL zerwal T.Young a dzisiaj kolejnego zlamania biodra doznal Pitta. Po poprzednim zlamaniu grozil mu podobno wozek inwalidzki, wiec bardzo prawdopobnie Dennis zlapal juz swa ostatnia pilke w NFL.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL