Jak najbardziej, po prostu chodziło mi o rozbicie tego na dwa tematy, tak żeby w jednym była dyskusja (na bieżąco), a w drugim same picki (żeby bałaganu nie robić). W żadnym razie nie chce z tego rezygnować, jedynie trochę przejrzystości wprowadzić.
Jak wolicie. Mnie osobiscie nie robi roznicy czy komentujemy w jednym temacie czy w innym. Teraz jeszcze pytanie, kto przygarnie Broncos? I mysle ze jutro pod wieczor mozemy ruszac
Jako ciekawostkę wrzucam link do community draftu z reddita. Draft już zakończony. Jako, że wybierali do 7. rundy to trade'y były dozwolone i było ich całkiem sporo.
Michal29 napisał(a):Zarówno Pierre jak i bambosz wspominali o ewentualnym przygarnięciu Broncos jednak obaj zapisali się już na drugie drużyny, odpowiednio Rams i Colts
Może jednak ktoś z wspomnianej dwójki? Byłby to pierwszy raz w historii naszego forum gdy jeden użytkownik miałby kontrolę nad trzema drużynami No chyba, że ktoś chce objąć Rams lub Colts (ja np. mógłbym wziąć Rams ale mam już Seahawksów i Jetsów więc znów - ktoś musiałby przygarnąć Jets)
Pierre napisał(a):Jak nie ma chętnych to mogę draftować dla trójki, ewentualnie możemy zrobić z tego "społeczny" wybór - propozycja powiedzmy 3 zawodników i głosowanie.
O! Community pick na koniec rundy? Świetny pomysł. Jestem jak najbardziej za