Teraz jest 14 sie 2025, o 08:41

KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

sz

Re: KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Post28 mar 2018, o 21:13

kks napisał(a):@B_KnowsSports: Wreszcie ktoś ma jaja i nie boi się jakichś dziwnych przesądów o RB!

Dlaczego wreszcie? Przecież już przy drugim wyborze Pierre pokazał, że się nie boi. Zresztą druga dziesiątka to już się zaczyna nieco inna rozmowa :)

Swoją drogą po cichu liczyłem, że Guice ześliźnie się do drugiej rundy, ale skoro się nie udało, to fajnie, że poszedł do Miami, bo gdzie dostałby bardziej kozacką ksywkę niż Miami Guice (h/t B_KnowsSports) ;)

Pierre

Post28 mar 2018, o 21:51

A pamiętacie jak wybrałem Gurley na początku drugiej i jaka wtedy była dyskusja, że na RB to za wcześnie? A Guice się zwyczajnie boje, tak jak chłopak ma talent tak jego historia rodzinna i to co wyprawiał w szkole średniej... W każdym razie życzyć mu wszystkiego najlepszego.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post29 mar 2018, o 06:58

sz napisał(a):
kks napisał(a):@B_KnowsSports: Wreszcie ktoś ma jaja i nie boi się jakichś dziwnych przesądów o RB!

Dlaczego wreszcie? Przecież już przy drugim wyborze Pierre pokazał, że się nie boi. Zresztą druga dziesiątka to już się zaczyna nieco inna rozmowa :)

Swoją drogą po cichu liczyłem, że Guice ześliźnie się do drugiej rundy, ale skoro się nie udało, to fajnie, że poszedł do Miami, bo gdzie dostałby bardziej kozacką ksywkę niż Miami Guice (h/t B_KnowsSports) ;)

Saquon Barkley to jednak trochę inny kaliber sprawy. ;-) Od kilku miesięcy jest wymieniany w trójce najlepszych zawodników w tym drafcie, obok Nelsona i Chubba. W jego przypadku pojawia się tylko pytanie, z którym numerem pójdzie od 1 do 5, a poniżej jedynki spychają go tylko QBs. ;-)

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post29 mar 2018, o 07:39

Dokładnie - takiego talentu jak Barkley nie było od lat, skoro jego porównuje się do Barry`ego Sandersa...to ja nie mam pytań. Zobaczymy jak to się potoczy i czy Browns zaryzykują i nie wezmą go z 1. Osobiście wolałbym, żeby tak zrobili i on poszedł do Giants. Nie to żebym był fanem NY ale to taka organizacja, która nie powinna go zmarnować a Browns, cóż sami sobie zapracowali na taką łatkę.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post29 mar 2018, o 17:01

Redskins mają jeszcze 45 minut

kolega mackwiatkowski logował się dzisiaj o 13:04 , więc powinien wiedzieć, że jego kolej

osinho

Post29 mar 2018, o 17:48

i minęły 24 godziny od wyboru Bills

Cantona_10

Post29 mar 2018, o 18:31

To jakie są teraz procedury ;)? Bo jestem następny w kolejce.

osinho

Post29 mar 2018, o 18:36

formalnie szef mocku wybiera zawodnika za Redskins, chyba że GM zdąży przed Michalem

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post29 mar 2018, o 19:54

Przekroczenie czasu odnotowane.
Poinformowałem o tym Dominika, który "zwerbował" użytkownika mackwiatkowski do naszego Mocka. Poprosiłem go o skontaktowanie się z Maciejem.
Do tej pory szło całkiem, całkiem więc możemy sobie pozwolić na szansę dla pierwszego spóźnialskiego.

Będę informował na bieżąco o rozwoju sytuacji a na razie proszę GM-a Packers o bycie w "stanie podwyższonej gotowości" tak aby po ew. publikacji wyboru w imieniu Redskins jak najszybciej mógł opublikować swój wybór co pozwoli nam wrócić do odpowiednio szybkiego tempa.

EDIT: Deadline na wybór Redskins ustalony na jutro, na godzinę 12.
Na starym forum: WaltJones

Cantona_10

Post29 mar 2018, o 21:18

Michal29 napisał(a):Będę informował na bieżąco o rozwoju sytuacji a na razie proszę GM-a Packers o bycie w "stanie podwyższonej gotowości" tak aby po ew. publikacji wyboru w imieniu Redskins jak najszybciej mógł opublikować swój wybór co pozwoli nam wrócić do odpowiednio szybkiego tempa.

Jeżeli pick Redskins będzie dodany jutro do południa, to postaram się podać swój wybór jak najszybciej, a uzasadnienie napiszę najwyżej później.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL