ZaharyMeb napisał(a):ikon napisał(a):Ja też czytałem że Long ma wrócić na swoją nominalną pozycje ale też nigdzie nie pisali żeby Whitehair był przymierzany jako LT. Raczej większość typuje go na guarda. Stąd moje wnioski
Rzeczywiscie Whitehair okreslany jest jako G, ale ostatni sezon na uczelni spedzil jako LT. Biorac pod uwage ze nie mial zbyt duzego doswiadczenia na tej pozycji, radzil sobie calkiem niezle(opieram sie na opiniach osob lepiej znajacych NCAA niz ja). Poza tym, po drugim dniu draftu przeczytalem kilkanascie opinii/artykulow o poczytaniach miskow i wiekszosc osob podkresla ze Whitehair bedzie brany pod uwage jako LT. Biorac pod uwage potrzeby Bears i zdrowy rozsadek, mam podobne zdanie(oby Long zagral w przyszlym sezonie jako G).
Jednak moze sie myle...a miski beda ponownie zmienia pozycje Longa, albo wybiora LT w kolejnej rundzie...
Panowie a co z Leno, słyszałem że zbierał niezłe opinie za ostatni sezon, do tego doszedł Massie więc może Whitehair szykowany jest na LG a na Slauson przeskoczy na środek ?
Co do Raiders może wybrani zawodnicy nie byli moimi faworytami ale nie mam powodów rozpaczać bo im więcej o nich czytam tym jestem spokojniejszy że sobie poradzą, poza tym załatano najważniejsze dziury: S, DE. W dalszych rundach liczę na jakiegoś RB w typie Michaela Busha, czyli typowego "redzonowca", kto waszym zdaniem by tu pasował ?