Teraz jest 13 sie 2025, o 18:29

Pre-season

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Re: Pre-season

Post1 wrz 2015, o 17:09

Maurycy1988PL napisał(a):
Andrew Luck was great No. 1 pick in 2012. Next five picks: Robert Grifin, Trent Richardson, Matt Kalil, Justin Blackmon, Morris Claiborne.

Griffina , Richardsona i Blackmona - z całą pewnością można uznać ich za busty
Co z Kalillem i Claiborn'em ?

Claiborne to również bust i to może bardziej niż T-Rich (Trent miał chociaż przyzwoite momenty)

Tymczasem dzieje się - Kelce odniósł na treningu kontuzję, ale nie ma żadnych oficjalnych raportów co do jego stanu. Jak na razie kibice Chiefs i tysiące menedżerów Fantasy (w tym ja) obgryzają z nerwów palce.

Fred Jackson ucięty z Bills jednak nie będzie chyba zbyt długo szukał nowego pracodawcy. Jeszcze dzisiaj ma wylądować w Seattle, prawdopodobnie w celu podpisania kontraktu.
Na starym forum: WaltJones

KKAN

• Ulubiona drużyna: All football teams

Post1 wrz 2015, o 18:43

Claiborne który w tym preseason zasłynął interception w pierwszym meczu i tym że zdzielił Dez'a podczas wspólnych treningów Rams z Dallas zostanie najpewniej "wycięty" ze składu tych pierwszych. Wyżej od niego trener Fisher ceni dwóch rookie którzy nie załapali się do draftu...
Obrazek

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post1 wrz 2015, o 19:38

Claibornea na pewno nie wytną. Ma jeszcze względnie niski, rookie kontrakt (swoją drogą wyższego już chyba nie dostanie ;P) więc lepszy on niż jakiś no name siedzący na ławie. Pewnie pomyliłeś go z kimś innym bo Fisher trenuje Rams a Claiborne gra w Cowboys ;)

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post1 wrz 2015, o 19:49

KKAN napisał(a):Claiborne który w tym preseason zasłynął interception w pierwszym meczu i tym że zdzielił Dez'a podczas wspólnych treningów Rams z Dallas zostanie najpewniej "wycięty" ze składu tych pierwszych. Wyżej od niego trener Fisher ceni dwóch rookie którzy nie załapali się do draftu...

Nie o tego Claiborne'a chodziło. Ten, który dał pstryczka w nos Dezowi, to Imoan Claiborne i już go w Rams nie ma. A ten, o którym była wyżej mowa to Morris Claiborne, który gra w Dallas od 2012 roku i jak na razie zasłynął przede wszystkim z tego, że na teście Wonderlica miał rekordowo niski wynik - 4 na 50.

KKAN

• Ulubiona drużyna: All football teams

Post1 wrz 2015, o 21:41

kks napisał(a): Nie o tego Claiborne'a chodziło. Ten, który dał pstryczka w nos Dezowi, to Imoan Claiborne i już go w Rams nie ma. A ten, o którym była wyżej mowa to Morris Claiborne, który gra w Dallas od 2012 roku i jak na razie zasłynął przede wszystkim z tego, że na teście Wonderlica miał rekordowo niski wynik - 4 na 50.

Racja nie załapałem do końca tematu (coś dzwoniło ale nie w tym kościele ;)). Dzięki za sprostowanie.
Obrazek

Designofchaos

Post2 wrz 2015, o 09:33

No dobra Panie i Panowie,

Ponieważ 3 kolejka preseasonu za nami, starterzy nie będą już grali aż do 10-13 września i poza finiszem Deflategate nic ciekawego nie powinno się już wydarzyć, podniosę pytanie które już się w wątku pojawiło:

Jakie są Wasze obecne oczekiwania na sezon?
- kto w Super Bowl?
- kto rozczaruje?
- kto pozytywnie zaskoczy?
- jakie macie inne ciekawe obserwacje / oczekiwania / życzenia?
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...

Go Steelers!

krzysztofwalasz

Post2 wrz 2015, o 10:18

- kto w Super Bowl? --> Colts vs Seahawks
- kto rozczaruje? --> Pats
- kto pozytywnie zaskoczy? Rams, Dolphins,
- jakie macie inne ciekawe obserwacje / oczekiwania / życzenia? Życzenie - żeby obok ceny za NFL Game Pass zamiast $ pojawiły się zł.

page

• Ulubiona drużyna: New England Patriots

Post2 wrz 2015, o 11:40

- kto w Super Bowl?
Patriots vs Packers
- kto rozczaruje?
Broncos
- kto pozytywnie zaskoczy?
może Falcons
- jakie macie inne życzenia?
chcę, żeby do piątku skończyła się ta idiotyczna afera. Poza tym chcę się przywitać, bo wcześniej forum tylko czytałem, a teraz po face liftingu / reboocie postanowiłem wejść w interesujące dyskusje :) Także pozdrawiam serdecznie wszystkich kibiców NFL i życzę, żeby ten tydzień szybko minął.

kepic

• Ulubiona drużyna: NY Giants

Post2 wrz 2015, o 11:48

- kto w Super Bowl? --> coś mnie łamie w kościach że będzie Colts vs. Eagles choć rzecz jasna życzyłbym sobie Giants vs. Pats :twisted:
- kto rozczaruje? --> 49's
- kto pozytywnie zaskoczy? --> Tampa :D
- jakie macie inne ciekawe obserwacje / oczekiwania / życzenia? Żeby NYG weszli do PO
The Catch
Obrazek

Ufek

• Ulubiona drużyna: Atlanta Falcons

Post2 wrz 2015, o 12:01

Super Bowl --> Packers vs. Ravens ( a co tam :) )
rozczarowanie --> Broncos , 49ers, Colts
zaskoczenie --> Falcons ( a jakby inaczej :P ), Jaguars
życzenia --> raczej nie do spełnienia : żeby żona zrozumiała moje zainteresowanie FA - "znowu oglądasz ten amerykański bełkot" :lol:

a tak na marginesie , może Ci którzy czują się na siłach niech napiszą coś o swoich drużynach przed sezonem, z pewnością dla nowych fanów NFL byłoby to dużym ułatwieniem przed sezonem, ja niezadługo skrobnę coś o Falcons.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL