Teraz jest 12 sie 2025, o 21:11

MOCK DRAFT 2019

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

krisow

• Ulubiona drużyna: Carolina Panthers
  • Ulubiony zawodnik: Luke Kuechly

Re: MOCK DRAFT 2019

Post11 kwi 2019, o 08:33

With the 38th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Jacksonville Jaguars: Deebo Samuel, WR, South Carolina

W pierwszej rundzie wybrałem ochronę Nicka Folesa, a teraz dodaję mu nowy cel. Z kilku skrzydłowych, którzy zostali jeszcze do wyboru, Deebo podoba mi się najbardziej. Dość ciekawe warunki fizyczne 180cm i 97 kg, szybkość i spryt. Martwi tylko ta kontuzja którą miał ponad rok temu, ale zaryzykuję.

PS. Wybaczcie male opóźnienie, ale poza domem miałem problemy z logowaniem.

Buccaneers (PyjterSothis) are now on the clock.
Obrazek
"Keep pounding!"

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post12 kwi 2019, o 13:31

Sothis przekazał mi swój wybór przez Messengera a, że dopiero teraz zajrzałem do zakładki "Inne" to wrzucam z opóźnieniem.

Dwayne Haskins, QB, Ohio State

Bills na zegarze...
Na starym forum: WaltJones

ciurek

• Ulubiona drużyna: Buffalo Bills
  • Ulubiony zawodnik: Tre'Davious White

Post12 kwi 2019, o 13:42

With the 40th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Buffalo Bills select... Irv Smith Jr., TE, Alabama

W pierwszej rundzie postawiłem na skrzydłowego i w swoim następnym wyborze również postawię na gracza z ofensywy. TE będzie bardzo potrzebny. Przeglądając fora fanowskie Bills ujrzałem ciekawą grafikę z dwoma opcjami. W obydwu znajdują się TE, lecz w pierwszej opcji w 1 rundzie, natomiast w drugiej opcji w 2 rundzie. Rozważa się wybór TJ Hockensona, lecz jeśli miałby zasilić Bawoły to w pierwszej rundzie. Natomiast w obecnej sytuacji jakiej ja jestem uważam, że Smith mógłby ożywić ofensywę i dołożyć swoją cegiełkę w tworzeniu ekipy na lata.

Denver Broncos are now on the clock

Marcu

• Ulubiona drużyna: Denver Broncos

Post12 kwi 2019, o 18:59

With the 41th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Denver Broncos select.. KELVIN HARMON N.C. STATE WR

W pierwszej rundzie wzmocnilismy defensywe, teraz pora na ofensywe. Najwieksza potrzeba jest na pozycji Wr. Tym bardziej ze Sanders traci poczatek sezonu, a w skladzie oprocz Sutttona nie ma nikogo kim mozna by jakos specjalnie postraszyc defensywy rywali.

Cincinnati Bengals are now on the clock.

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post12 kwi 2019, o 20:59

With the 42nd pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Cincinnati Bengals select..Max Scharping, OT, Northern Illinois
Po wyborze w pierwszej rundzie wzmacniającym defensywę czas na drugą stronę boiska. Tutaj miałem pewien dylemat bo szczerze gdyby QB Haskins spadł do tego numeru to jego bym wybrał. Nie wiadomo do końca jaka będzie przyszłość Daltona, negocjacje w sprawie nowego kontraktu zostały odłożone a Haskins akurat jest z Ohio, do tego świetnie zna się naszym G Pricem. Pozostali zawodnicy na tej pozycji mnie nie przekonują. Zdecydowałem się na wzmocnienie linii ofensywnej a Scharping to kawał zawodnika, wielkie chłopisko, do tego omijają go kontuzje. To może być z miejsca starter w drużynie, ponieważ jest tam dalej wiele braków po osłabieniach w zeszłym roku.

Detroit Lions are now on the clock
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

Michal29

Post14 kwi 2019, o 12:39

Czas na pierwszy wybór zastępczy, żeby Draft mógł się toczyć dalej.

Detroit Lions - Miles Sanders, RB, Penn State

Packers on the clock...

Cantona_10

Post14 kwi 2019, o 22:36

With the 44th pick in the 2019 NFL24.pl Mock Draft the Green Bay Packers select Juan Thornhill, S, Virginia.

Po tym jak dwoma pierwszymi pickami wzmocniona została ofensywa, przyszedł czas na zajęcie się obroną. Safety to absolutnie najważniejsza pozycja na której Packers potrzebują zwiększenia konkurencji, bo mimo pozyskania w FA Adriana Amosa, brakuje tam i talentu i głębi. Te problemy pomoże rozwiązać Juan Thornhill. Mądry zawodnik - to pierwsza cecha, która rzuca się w oczy przy free safety z Virginii. Thornhill świetnie czyta grę, dobrze czuje się zarówno w strefie jak i man coverage (tu pomaga doświadczenie jako CB - bez kłopotów radzi sobie na slocie, a część scoutów porównuje go do Byrona Jonesa z Dallas Cowboys), no i jest wszechstronny - można go wystawić zarówno bliżej linii jak i jako ostatniego obrońcę. To też jeden z największych wygranych combine, gdzie zanotował między innymi wybitne wyniki w broad jumpie (11'9) i verticalu (44''). Czasami brakuje mu lepszego przyspieszenia, nie jest też specjalnie fizycznym zawodnikiem, ale jego zalety sprawiają, że powinien stworzyć z Amosem idealnie uzupełniający się duet.

Atlanta Falcons are now on the clock.

Michal29

Post15 kwi 2019, o 17:51

Ufek napisał w komentarzu na stronie:

Potrzeby Atlanty w tym roku są proste : obie linie , co prawda we free agency zakontraktowano sporo zawodników ale to jest doraźne łatanie dziur. W pierwszej rundzie wzmocniłem linię defensywną, teraz czas na ofensywę, dlatego z nr.45 Atlanta Falcons wybiera Kaleb McGary OT Washington.

Czas na Redskins...

Yuuzek

Post16 kwi 2019, o 18:06

W imieniu Memberberry24

With the 46th pick in the 2019 NFL Draft Washington Redskins select... Marquise Brown, WR, Oklahoma.

Po tym jak Redskins wybrali w tym drafcie jednego z najlepszych, o ile nie najlepszego rozgrywającego w tej klasie, przyszedł czas, żeby dobrać mu konkretnych partnerów. Szczególnie, że skrzydła w przypadku Redskins to i tak jedna z najbardziej palących potrzeb. Wybieramy Browna wierząc, że nie stanie się on drugim Johnem Rossem, biorąc pod uwagę, że szybkość to jego największa zaleta. Duet Murray/Brown ma od samego początku straszyć defensywy w NFC

Next Panthers

Michal29

Post17 kwi 2019, o 08:48

Czapski:

Poproszę o wstawienie:

With the 47h pick in the 2019 NFL Draft Carolina Panthers select… Johnathan Abram, Mississippi St, S
BPA był dla mnie Lock, ale to jeszcze nie ten rok (nawet rymuję), aby odpuszczać Cama. Czyste potrzeby wskazywałyby na Jaylena Fergusona na DE (trochę żałuję pominięcia Ferrella w 1 rundzie), ale osobiście mnie on nie przekonuje. Po skradnięciu Marquisa Browna, Zostaje więc cała grupa CB/S, których nigdy za wiele, zwłaszcza że na Safety braki. I stąd Abram, fizyczność, jeszcze nie zawsze opanowanie, ale nowa twarz secondary Panter.

Dolphins on the clock...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL