sz napisał(a):Moje typy dla Browns na dziś - Sidney Jones i Josh Dobbs (mam nadzieję, że go nie wybiorą). Lista życzeń - FS (Baker/Williams/Jackson) i CB (Awuzie/Jones).
Swing... and a miss! Nie trafiłem kompletnie, ale w sumie jestem zadowolony. Nie spodziewałem się, że Kizer spadnie do #52 i mimo że nie jestem jego fanem (choć wciąż wolę go od Watsona), to jego wybór w tym miejscu ma świetną wartość, bo chłopak ma potencjał, a pick jest na tyle niski, że Browns będą mogli bez skrupułów sięgnąć po QB wysoko za rok, jeżeli Kizer nie wypali.
Drugi wybór to Ogunjobi, który zajmie najsłabiej obstawioną pozycję w linii defensywnej Browns, czyli 3T. Nazwisko słyszałem właściwie tylko jakimś podcaście (i o ile dobrze pamiętam wypowiadano się w nim o Ogunjobim bardzo pozytywnie), sam jednak niewiele o nim wiem.
Trochę martwi mnie pominięcie CB, bo kapitał w drafcie wśród DB szybko się wyczerpuje, a Browns nie mają wyboru w 4 rundzie. Pozostaje tylko mieć nadzieje, że uda się jeszcze złapać kogoś wartościowego w 5 rundzie (King/Jackson/Woods/Wilson/Kazee).