Teraz jest 13 sie 2025, o 20:14

KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Cycu

Re: KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Post18 kwi 2018, o 21:41

Mock powoli dobiega konca. Zakladamy temat, gdzie bedzie mozna publikowac swoje pelne mocki na 1 runde?

Jaden

Post18 kwi 2018, o 21:57

sz napisał(a):Byłem w miarę spokojny, że Shepherd będzie jedną z moich opcji przy #64 picku, bo to stosunkowo mało znany zawodnik, a tu niespodziewanie dla mnie trafia do Dallas. Dobry wybór!

Ty zwinąłeś mi Antka Millera, więc przynajmniej udało mi się odegrać :lol: A tak poważnie, to uwielbiam tego chłopaka, i fajnie że w jego życiu w końcu może pojawić się wiosna.
Na kogo jeszcze warto zwrócić uwagę przed draftem? Masz jakieś nazwiska graczy z małych szkół, których warto poznań przed draftem?

ps. Jeśli kogoś by to interesowało to udało mi się coś w końcu napisać o moim 2 picku.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post19 kwi 2018, o 06:41

Jaden napisał(a):
sz napisał(a):Byłem w miarę spokojny, że Shepherd będzie jedną z moich opcji przy #64 picku, bo to stosunkowo mało znany zawodnik, a tu niespodziewanie dla mnie trafia do Dallas. Dobry wybór!

Ty zwinąłeś mi Antka Millera, więc przynajmniej udało mi się odegrać :lol: A tak poważnie, to uwielbiam tego chłopaka, i fajnie że w jego życiu w końcu może pojawić się wiosna.
Na kogo jeszcze warto zwrócić uwagę przed draftem? Masz jakieś nazwiska graczy z małych szkół, których warto poznań przed draftem?

ps. Jeśli kogoś by to interesowało to udało mi się coś w końcu napisać o moim 2 picku.

Bilal Nichols z Delaware. Ciekawy atletyzm.

https://www.bleedinggreennation.com/2018/4/15/17241024/eagles-work-out-small-school-defensive-tackle-bilal-nichols-delaware-nfl-draft-2018-prospect-line

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post19 kwi 2018, o 13:14

Cycu napisał(a):Mock powoli dobiega konca. Zakladamy temat, gdzie bedzie mozna publikowac swoje pelne mocki na 1 runde?

na razie to skończmy Mocka,

tempo znowu siadło

Cycu

Post19 kwi 2018, o 15:55

ok, musze w koncu spytac, bo ciekawi mnie to. Z tablicy znika 4 TE a wciaz nikt nie wybral Hursta, ktory w opinii wielu jest ekspertow jest nr 1 w tym roczniku. Pytanie wiec do ludzi, ktorzy wybrali TE, czemu odrzuciliscie Hursta? Przez wiek? Bylem 100% pewny, ze ktos u nas podlapie hype na Gesicikiego i znikinie jako pierwszy z TE, ale tego, ze Hurst zostanie wybrany jako TE 5 lub dalej, to nie rozumiem.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post19 kwi 2018, o 16:17

Cycu napisał(a):ok, musze w koncu spytac, bo ciekawi mnie to. Z tablicy znika 4 TE a wciaz nikt nie wybral Hursta, ktory w opinii wielu jest ekspertow jest nr 1 w tym roczniku. Pytanie wiec do ludzi, ktorzy wybrali TE, czemu odrzuciliscie Hursta? Przez wiek? Bylem 100% pewny, ze ktos u nas podlapie hype na Gesicikiego i znikinie jako pierwszy z TE, ale tego, ze Hurst zostanie wybrany jako TE 5 lub dalej, to nie rozumiem.

Też się nad tym zastanawiam. Co prawda nie zagłębiałem się za bardzo w tegoroczną klasę TE ale przy opracowywaniu picku dla Titans rozważałem Hursta. Nie spodobało mi się to co zobaczyłem na filmie, ale skoro właściwie u wszystkich ekspertów Hurst jest TE #1 to zakładam, że taśma takiego Goederta, Andrewsa czy Thomasa spodobałaby mi się w podobnym stopniu o ile nie jeszcze mniejszym...
Na starym forum: WaltJones

Ufek

• Ulubiona drużyna: Atlanta Falcons

Post19 kwi 2018, o 16:20

Pewnie dlatego że nie znamy się tak dobrze jak specjaliści z Ameryki, ale na tym polega draft że czasami faworyci spadają. Nikt go do tej pory nie wybrał, chociaż to nr.1 to i ja go nie wybiorę :). Mi się bardziej podobał Andrews, ale oczywiście jest to wrażenie powierzchowne, bo nie śledzę aż tak rozgrywek akademickich.

Cycu

Post19 kwi 2018, o 16:36

Slyszalem juz sporo glosow, ze on poleci w draftcie przez swoj wiek (25 lat), wiec po prostu bylem ciekaw co kierowalo wyborem. Andrews tez mi sie podoba, ale raczej jako realny cel Ravens na 3 runde.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post19 kwi 2018, o 17:40

Dla mnie był TE nr 2 ale do wzięcia w 3 rundzie
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Pierre

Post19 kwi 2018, o 17:53

Myślę, że problemem nie jest to, że jest to 25 latek, tylko że jest to 25 latek który niewiele umie. Fizycznie jest ok (w porównaniu z resztą nawet bardzo), ale techniki nie ma za grosz. Jak draftujesz 20-21 latka który ma super warunki, a nie umie za dużo to jest to inwestycja w przyszłość. Tymczasem Hurst może się "skończyć" zanim na dobre się "zacznie".
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL