Michal29 napisał(a):NADSZEDŁ TEN DZIEŃ! Czas zacząć przygotowania do naszego forumowego mocka

Rok temu 15 marca ruszał już zegar dla Tampa Bay. Uwinęliśmy się z dwiema rundami w niecały miesiąc, więc nie ma co się bać, że nie zdążymy. Zaklepanie drużyn powinno nam zająć nie więcej niż tydzień.
Wstrzymywałem się od założenia tego tematu przez kilka ostatnich dni, czekając aż uczyni to rooted (tak jak to miało miejsce w zeszłym roku) lub ktoś z redakcji (było coś mówione o wstrzymaniu się do połowy marca, ze względu na planowane zmiany na stronie itp.). Ponadto widziałem, że były ostatnio jakieś problemy z rejestracją nowych użytkowników na forum.
Michał,
Dziękuję za pociągnięcie tematu - cieszę się, że pomysł z lat poprzednich chwycił i żyje dalej. Właśnie chciałem zainicjować wątek na forum i poprosić o pociągnięcie podczas mojej nieobecności, ale widzę, że już działacie. Tak więc jeszcze raz - dziękuję.
Ja w tym roku odpadam - nie było mnie praktycznie ostatnie dwa miesiące (dłuzsza historia) i nie będzie jeszcze co najmniej miesiąc. Życzę więc miłej zabawy i do usłyszenia pewnie w okolicach weekednu majowego...
Pozdrawiam.
PS. Poproszę jakiegoś ciekawego D-Linemana w I rundzie dla Steelers:)
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!