Teraz jest 14 sie 2025, o 08:41

[Zapisy] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Cycu

Re: Mock Draft 2016

Post17 mar 2016, o 22:02

Dla mnie Ravens poproszę

Designofchaos

Post18 mar 2016, o 11:48

Michal29 napisał(a):NADSZEDŁ TEN DZIEŃ! Czas zacząć przygotowania do naszego forumowego mocka :)

Rok temu 15 marca ruszał już zegar dla Tampa Bay. Uwinęliśmy się z dwiema rundami w niecały miesiąc, więc nie ma co się bać, że nie zdążymy. Zaklepanie drużyn powinno nam zająć nie więcej niż tydzień.

Wstrzymywałem się od założenia tego tematu przez kilka ostatnich dni, czekając aż uczyni to rooted (tak jak to miało miejsce w zeszłym roku) lub ktoś z redakcji (było coś mówione o wstrzymaniu się do połowy marca, ze względu na planowane zmiany na stronie itp.). Ponadto widziałem, że były ostatnio jakieś problemy z rejestracją nowych użytkowników na forum.

Michał,

Dziękuję za pociągnięcie tematu - cieszę się, że pomysł z lat poprzednich chwycił i żyje dalej. Właśnie chciałem zainicjować wątek na forum i poprosić o pociągnięcie podczas mojej nieobecności, ale widzę, że już działacie. Tak więc jeszcze raz - dziękuję.

Ja w tym roku odpadam - nie było mnie praktycznie ostatnie dwa miesiące (dłuzsza historia) i nie będzie jeszcze co najmniej miesiąc. Życzę więc miłej zabawy i do usłyszenia pewnie w okolicach weekednu majowego...

Pozdrawiam.

PS. Poproszę jakiegoś ciekawego D-Linemana w I rundzie dla Steelers:)
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...

Go Steelers!

ZaharyMeb

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears
  • Ulubiony zawodnik: Charles Tillman

Post18 mar 2016, o 12:21

Powrocilem na forum :D(nie jako onetwo, ale jestem :D )

Potwierdzam ze moge wybierac dla Bears...
Na starym forum: onetwo.

ikon

Post18 mar 2016, o 17:26

Aby uniknąc ewentualnych nieporozumień, udalo mi sie zalogowac do mojego poprzedniego profilu (wczesniej mialem z tym problem). Ostatnimi czasy wypowiadalem sie pod loginem Lukasz Smarzek ale od teraz wszystko wraca do normy ;)

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post18 mar 2016, o 19:59

Kiedy startujemy?

ZaharyMeb

• Ulubiony zawodnik: Charles Tillman

Post18 mar 2016, o 20:26

bambosz napisał(a):Kiedy startujemy?

Poczekajmy jeszcze kilka dni, moze kolejne osoby zglosza sie do naszego draftu :D .
Na starym forum: onetwo.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post18 mar 2016, o 21:15

bambosz napisał(a):Kiedy startujemy?

Czekamy na kolejnych menedżerów. Jeśli będzie mało zgłoszeń to zaczniemy wybierać drugie drużyny.
Na starym forum: WaltJones

ikon

Post19 mar 2016, o 09:17

Jak na razie tylko 16 menagerów, w ubiegłym roku było nas chyba więcej. Może jednak rooted znalazłby chwile żeby podziałać? Steelersi są nadal wolni ;) na oko brakuje jeszcze na pewno szymekaja, lodzermensha i TRada, chyba że są pod innymi pseudonimami. Wiem że forum czyta też Piteroo ;)

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post19 mar 2016, o 09:31

szymekaja, obecny :shock:
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Pierre

Post19 mar 2016, o 09:41

ikon napisał(a):Jak na razie tylko 16 menagerów, w ubiegłym roku było nas chyba więcej. Może jednak rooted znalazłby chwile żeby podziałać? Steelersi są nadal wolni ;) na oko brakuje jeszcze na pewno szymekaja, lodzermensha i TRada, chyba że są pod innymi pseudonimami. Wiem że forum czyta też Piteroo ;)

Jestem, jestem tylko forum nie pytało jaki nick chce ;) Mnie brakuje Charliego z tych którzy draftowali z nami
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL