Dodałem napis rezerwacja przy kilku drużynach. Myślę, że osoby, dla których te drużyny są zarezerwowane zorientują się, że chodzi o nich i napiszą w komentarzu czy chcą je objąć. Jeśli nie pojawią się w ciągu kilku najbliższych dni, "rekrutacja" do tych drużyn zostanie ponownie otwarta...
Vikings,taka fajna ekipa z tendencją zwyżkową,a co roku brak chętnych na zabawę w gm-a.Jesli nikt nie będzie chciał się pobawić,to chętnie się nimi zajmę. Fajniej jednak wygląda nasz mock draft,gdy jedna osoba ogarnia jeden klub.jak widać jest to jednak mało możliwe.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.
oceansizer napisał(a):Vikings,taka fajna ekipa z tendencją zwyżkową,a co roku brak chętnych na zabawę w gm-a.Jesli nikt nie będzie chciał się pobawić,to chętnie się nimi zajmę. Fajniej jednak wygląda nasz mock draft,gdy jedna osoba ogarnia jeden klub.jak widać jest to jednak mało możliwe.
Ja wciąż wierzę. Dopóki nie zbierzemy 25 unikalnych GMów (tyle miało być przed rokiem ale ostatecznie 1 osoba się zapisała a nie wybierała) nie zapisujemy drugich drużyn. Zaczęliśmy zapisy bardzo wcześnie, możemy czekać na "spóźnialskich" dłużej niz zwykle