Teraz jest 13 sie 2025, o 20:15

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post21 kwi 2017, o 08:37

Reuben Foster to mój wybór dla Bengals w naszym drafcie. Sytuacja nie jest jednoznaczna w tym przypadku. Pewnie będzie jakieś dochodzenie. Ogólnie na boisku wygląda świetnie ale ta sytuacja go zepchnie niżej ale to może być ktoś naprawdę wyjątkowy w tej lidze.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

sz

Post21 kwi 2017, o 11:25

Cycu napisał(a):Z tego co czytam, to probka nie dala pozytywnego wyniku, ale byla w jakis sposob rozmyta, co takze uznaje sie za wynik pozytywny. Moze Foster da rade jakos sie z tego wygrzebac. Juz teraz cos tam przebakuje o chorobie i za przeproszeniem sraczce, ktora go meczyla przed Combine. Nie wiem jak mozna byc tak glupim, by brac cos przed Combine, gdzie wiadomo, ze sprawdzac beda absolutnie wszystko.

Tutaj chodzi o to, że jego próbka była rozrzedzona. Nie wiadomo czy w ogóle wykryto w jego moczu jakieś niedozwolone substancje. On faktycznie zwalił winę na to, że miał biegunkę, wymiotował itd., co skutkowało utratą wagi. Trenerzy mówili mu, że jest zbyt lekki, wobec czego on pił tyle ile mógł wody i gatorade'a, żeby wagę podnieść. Nieprzewidzianą (?) konsekwencją przyjmowania takiej ilości płynów było rozrzedzenie próbki. Jak bardzo wiarygodne są to tłumaczenia każdy musi ocenić sam.

Podobno kluby nie przykładają zbyt wielkiej wagi do rozrzedzonych próbek, a sam Foster nigdy wcześniej testu nie zawalił, więc jeżeli spadnie z tego powodu, to pewnie niezbyt daleko. Swoją drogą przed zeszłym sezonem rozrzedzoną próbkę miał Josh Gordon i wydawało się, że nie zostanie przywrócony do ligi przez kolejny rok, ale NFL się zlitowało i zawiesiło go tylko na 4 mecze (jednak na chwilę przed końcem zawieszenia sam poszedł na odwyk, nie został przywrócony do ligi i kolejny sezon spędził poza nią), co może potwierdzać pobłażliwe podejście ligi do testów zawalonych w ten sposób.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post21 kwi 2017, o 12:52

Coś tak czułem, że lafarro postawi na Webba dla Chiefs. Bardzo komfortowe środowisko dla młodego QB - spokojnie można się przebiedzić sezon (lub 2) z solidnym Alexem Smithem. Webb ma potencjał, żeby przez ten czas odpowiednio się rozwinąć - a Chiefs nie mają palących potrzeb, które mogłyby zostać załatwione z #59 przy takim układzie dostępnych zawodników jaki mamy w naszej zabawie...

Tak w ogóle to nie wykluczam, że mogą się nim zainteresować Seahawks (był na testach) - Trevone Boykin ostatnio znowu narozrabiał...
Na starym forum: WaltJones

Pierre

Post21 kwi 2017, o 13:06

A Hawks nie będą woleli jakiegoś bardziej mobinego rozgrywającego w stylu Evansa?

Michal29

Post21 kwi 2017, o 13:22

Pierre napisał(a):A Hawks nie będą woleli jakiegoś bardziej mobinego rozgrywającego w stylu Evansa?

No też mi się wydaje Webb nie pasować do Seahawks - skoro jednak był na private workout to znaczy, że jest w kręgu zainteresowań sztabu Seattle.
No chyba, że Seahawks czują, że Webb może trafić do 49ers i chcieli bliżej poznać być może franchise QB rywali z dywizji :D

Cycu

Post21 kwi 2017, o 21:39

Panowie, co powiecie na zalozenie oddzielnego tematu, gdzie wrzucimy swoje mocki na 1 runde. Zeby uatrakcyjnic cala zabawe mozemy punktowac 1pkt za trafiona pozycje wybranego zawodnika i powiedzmy 3pkt za trafne przypisanie konkretnego zawodnika do druzyny. Zeby nikomu nie wchodzic na glowe z ogarnianiem tego potem kazdy moze sumiennie podliczyc sobie punkty i pochwalic sie (lub nie) na forum.

Michal29

Post22 kwi 2017, o 14:16

Hmm lewyino był dzisiaj na forum, z tego co widziałem w "Zidentyfikowani użytkownicy" na dole strony. Jak do 18 nie będzie picku to Cowboys przechodzą tak jak w 1. rundzie w ręce jadena...

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post23 kwi 2017, o 02:33

Cycu napisał(a):Panowie, co powiecie na zalozenie oddzielnego tematu, gdzie wrzucimy swoje mocki na 1 runde. Zeby uatrakcyjnic cala zabawe mozemy punktowac 1pkt za trafiona pozycje wybranego zawodnika i powiedzmy 3pkt za trafne przypisanie konkretnego zawodnika do druzyny. Zeby nikomu nie wchodzic na glowe z ogarnianiem tego potem kazdy moze sumiennie podliczyc sobie punkty i pochwalic sie (lub nie) na forum.

jestem za
ewentualnie na mniejsza skale przypisanie QB do druzyn i ich pickow tych top5 QB

Jaden

Post23 kwi 2017, o 14:23

Ja też jestem za. :)

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post23 kwi 2017, o 19:25

Jak tyle osób jest za to trzeba jechać z tematem, bo draft lada moment, a wtedy możemy sobie pomockować na draft 2018. ;-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL