oceansizer napisał(a):Wybierając dla Pats miałem dylemat pomiędzy Rudolphem,a Justinem Reidem,który to właśnie zniknął z tablicy.Chlopak robi na mnie niesamowite wrażenie.Grał na wielu pozycjach i jest typowym przedstawicielem zawodników fleksyjnych,których BB uwielbia.Czytalem o nim nawet opinie,że jako nominalny safety jest także świetny jako CB i jedynie Ward i Alexander byliby od niego lepsi.Mocno wierzę,że w realu trafi do Patriotów.
Ja też lubię Reida i gdyby mniej korzystnie dla mnie potoczyła się pierwsza runda, to brałbym go pod uwagę z #35. Bardzo duże wrażenie na mnie zrobiła jego konferencja prasowa na combine - chłopak jest super ogarnięty, świetnie opowiada o futbolu i widać, jak bardzo kocha tę grę. Opinie, że to trzeci najlepszy corner są jednak chyba trochę na wyrost

, co nie zmienia faktu, że faktycznie ma mniejsze lub większe doświadczenie na wszystkich pozycjach w secondary. Jeżeli miałby trafić do Patriots, to pewnie musiałby to być któryś z pierwszorundowych wyborów.