Teraz jest 14 sie 2025, o 01:18

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post19 kwi 2017, o 20:11

kks napisał(a):
Cycu napisał(a):
osinho napisał(a):tempo w tym roku jest słabe, 24h zostało kilka razy przekroczone

Fakt, slabo bylo w tym roku. Moim zdaniem kilka niepotrzebnych sytuacji, gdzie ktos mial czas by napisac na forum, ze nie ma czasu pisac uzasadnienia. Wystarczyloby czas poswiecony na ten post przeznaczyc na wybor, a uzasadnienie dodac w wolnej chwili.

Biorac pod uwage, ze 3-rundowy mock to ponad 100 wyborow, nie ma szans bysmy mogli to sensownie zrobic na forum.

Dokładnie. Też o tym wcześniej pisałem. Było takich sytuacji kilka w tym roku. Zamiast pisać, że mnie nie ma i będę jutro wystarczyło napisać w wątki imię i nazwisko wybranego zawodnika, a później dopisać uzasadnienie.

Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że być może nie każdy był do draftu jakoś mega przygotowany i w momencie otrzymania czasu na wybór dopiero zaczynał się rozglądać za zawodnikiem. W takiej sytuacji trudno wymagać od kogoś wyboru skoro nawet nie wie kogo może wybrać.

nie ukrywajmy jak się zgłaszasz do mocku do powinieneś się rozejrzeć w jakiś sposób po kandydatach
ja np. w trakcie draftu sprawdzam informacje o zawodnikach i w głowie mam listę potencjalnych wyborów i jakoś dokonuję wyborów, owszem jestem tu często, ale chodzi o przygotowanie nie tylko pod względem potrzeb, ale i kandydatów

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post19 kwi 2017, o 20:37

Ja na dwa picki przed moim wyborem robiłem top 3 na daną chwilę i wrzucałem ten który został. Jak dla mnie to najlepszy sposób :D
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post19 kwi 2017, o 21:10

nie zawsze jest taka możliwość wyprzedzić, ale to też metoda

sz

Post19 kwi 2017, o 21:14

Cycu napisał(a):a w czwartek przed wyjsciem z pracy ostatni mock i lece pod Muzeum Sztuki obejrzec 1 runde na zywo.

Super. Zazdroszczę :)

Jaden

Post20 kwi 2017, o 20:10

Michał wybierz dla Texans i jedźmy z tym dalej, ile razy można przedłużać czas na wybór.
73ndera 73xans ostatnio zalogowany był 30 mar 2017, o 22:09.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post20 kwi 2017, o 21:17

Uff, dobrze że wybór dla Texans się pojawił bo ciężko mi byłoby wybierać dla nich zastępczo w sytuacji, gdzie zaraz po tym wybieram dla Seattle - istniałoby ryzyko, że wybierając dla Houston kierowałbym się interesem Seahawks...
Na starym forum: WaltJones

Jaden

Post20 kwi 2017, o 21:40

Zauważyłem to dopiero po tym jak wysłałem post, dobrze że nie miałeś tego problemu.

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000801347/article/alabama-linebacker-reuben-foster-failed-drug-test-at-combine
Tunsil czeka z otwartymi ramionami :D :twisted:

Cycu

Post20 kwi 2017, o 21:55

Foster poleci w dol na pewno, ale jak bardzo? Moze i do 2 rundy. Druzyny moga chociaz zweryfikowac swoje big boardy, a nie dostaja piescia w morde jak to mialo miejsce rok temu z Tunsilem. Jesli doleci do picku Ravens w 2 rundzie to kto wie... nie jest pierwszym i nie jest ostatnim, ktory oblal drug test.

Pierre

Post20 kwi 2017, o 22:23

Druga runda jak nic, Tunsil jednak nie dał się oficjalnie złapać. Tutaj sytuacja podobna raczej do co dwa lata temu zrobił Randy Gregory. Wtedy spadł do 60 wyboru.

Cycu

Post20 kwi 2017, o 22:37

Z tego co czytam, to probka nie dala pozytywnego wyniku, ale byla w jakis sposob rozmyta, co takze uznaje sie za wynik pozytywny. Moze Foster da rade jakos sie z tego wygrzebac. Juz teraz cos tam przebakuje o chorobie i za przeproszeniem sraczce, ktora go meczyla przed Combine. Nie wiem jak mozna byc tak glupim, by brac cos przed Combine, gdzie wiadomo, ze sprawdzac beda absolutnie wszystko.

Tunsil moim zdaniem mial gorszy przypal, bo wycieklo nagranie, a wiadomo, ze czego oczy nie widza... Pamietacie afere R.Rice'a? przywalil narzeczonej, dostal jakies tam smieszne zawieszenie, ale gdy wycieklo nagranie to nagle wszyscy byli w wielki szoku i wielce zniesmaczeni.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL