Teraz jest 13 sie 2025, o 20:15

[Komentarze] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Re: [Komentarze] Mock Draft 2016

Post25 kwi 2016, o 23:32

Rozumiem że jednym z tych dwóch zawodników jest Elliott? Jest to prawdopodobne ale jak już mówiłem, nie chce mi się wierzyć że ten trade up był po niego właśnie. Możliwe w ogóle że Ravens wezmą LT - jeśli spadnie do nich Tunsil to trudno przypuszczać że go odpuszczą a to raczej nie jest pozycja na którą Eagles potrzebują wzmocnień już w pierwszej rundzie

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post26 kwi 2016, o 00:21

bambosz napisał(a):
Pierre napisał(a):Przede wszystkim może być ciekawie w walce o dwa pierwsze wybory w drafcie, Cook i Hackenberg to chyba najlepsi rozgrywający jacy mają szansę trafić o do ligi od czasu Lucka. A chętnych na ich usługi może być sporo: Browns, Skins, Chicago, Bills, Jets.

Ja stawiam, że w tym roku mocno odpali QB Jared Goff, i to on będzie no.1 w przyszłym roku. Chlopaczyna mocno przypomina mi Rodgersa, całkowity zbieg okoliczności, że pochodzą z tego samego koledżu. :)

Przeglądając dzisiaj z nudów przedsezonowe dyskusje natknąłem się na taką o to perełke, którą napisałem to 2 września :D Jeśli sie sprawdzi i Goff wyląduje w LA, to będe sobie pluł w brodę że nie obstawiłem tego przed sezonem u buka :D

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post26 kwi 2016, o 07:20

Ostatni raz Eagles byli w drafcie tak wysoko w 1999 roku. Był to pierwszy sezon świeżo sprowadzonego z Green Bay trenera - Andy'ego Reida. Z numerem drugim Orzełki wybrały Donovana McNabba, który swój pierwszy sezon spędził w większości na ławce przyglądając się jak tymczasowy rozgrywający marnie sobie radzi. Eagles skończyli sezon z wynikiem 5-11, ale już w następnym, w pierwszym, w którym McNabb był starterem od początku skończyli 11-5 i weszli do PO.

A kto był marnym rozgrywającym Eagelsów w sezonie 1999, podczas którego Donovan głównie się uczył i podpatrywał? Doug Pederson obecny trener Eaglesów. Przypadek?

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post26 kwi 2016, o 09:52

Obawiam się, że potencjalny QB Eagles z draftu może nie mieć czasu na naukę. Bradford wyraźnie poczuł się urażony zakusami na nowego QB drużyny i daje wszem i wobec do zrozumienia, że chce odejść. Jeśli Sam odejdzie, to nowy nabytek Orłów musi zacisnąć pasa i od razu objąć stery, bo nie sądzę, że Daniel będzie starterem. Oj się dzieje ciekawie.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

bambosz

Post27 kwi 2016, o 15:41

Gdzie będzie można w internecie obejrzeć draft? Oczywiście gamepass nie wchodzi w gre :D

ikon

Post27 kwi 2016, o 19:09

Niektórym wyobraźni nie brakuje. Zierlein z nfl.com wczoraj typował w swoim mocku że Elliott pójdzie do Buccaneers :)

ikon

Post28 kwi 2016, o 18:11

Liczę że po dzisiejszym wieczorze, Bears wzbogacą się o Shaqa Lawsona :D Elliott to może być game changer (ponoć Bears są w nim zakochani) ale większe potrzeby są w DL a RB w 1rd to zawsze ryzyko.

bambosz

Post28 kwi 2016, o 21:58

ikon napisał(a):Liczę że po dzisiejszym wieczorze, Bears wzbogacą się o Shaqa Lawsona :D Elliott to może być game changer (ponoć Bears są w nim zakochani) ale większe potrzeby są w DL a RB w 1rd to zawsze ryzyko.

Elliot chyba nie dotrwa to tego picku :P stawiam na Elliotta w Browns o ile nie wytradują picku :) osobiście marzę, że Jack spadnie do 26 picku :)

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post29 kwi 2016, o 07:17

no ładnie udało mi się trafić z pickiem dla BUCS :D zobaczymy co będzie dalej:) ktoś jeszcze wytypował tak jak w "realu"?
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

ikon

Post19 maja 2016, o 18:53

PyjterSothis napisał(a):no ładnie udało mi się trafić z pickiem dla BUCS :D zobaczymy co będzie dalej:) ktoś jeszcze wytypował tak jak w "realu"?

Z tego co zaobserwowałem, to poza Hargreavesem jedynie wybory Wentza, Rankinsa i Nkemdiche się powtórzyły. O wiele częściej trafialiśmy co do wyborów pod względem pozycji ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL