sz napisał(a):kks napisał(a):A piłka do rączek to mu się klei, czy może go parzy?

Heh, bez przesady

. Ręce nie są może jego najmocniejszą stroną, ale to nie jest tak, że dropy stanowią u niego jakiś duży problem.
Zresztą to nie był wybór z kapelusza. Mimo że w mock draftach chyba zwykle nie jest wysoko wybierany (ale nie śledzę ich zbyt dokładnie), to dwóch moich ulubionych analityków draftu - Dane Brugler i Jon Ledyard - ma o nim bardzo dobre zdanie. Brugler ma go na #36 miejscu swojego big board jako trzeciego WR (za Ridleyem i Moorem), a Ledyard ostatnio sugerował, że może go mieć jako najwyżej sklasyfikowanego WR w drafcie (jeszcze nie opublikował swojego big board). Polecam zresztą
analizę Millera napisaną przez Ledyarda.
Koniec końców zdałem się na swój rozum, bo przecież nie chodzi o to, żeby przepisywać wybory z mock draftów

Pytanie było całkiem serio.

Tak jak w przypadku QB zawsze zwracam uwagę na to czy potrafi celnie rzucać piłkę, tak w przypadku skrzydłowych na to czy potrafi złapać piłkę.
W tym roku jakoś wyjątkowo słabo przykładałem się do analizowania narybku. Raz, że Eaglesy późno wybierają, a dwa, że przez pierwsze dwa dni mają tylko jeden wybór więc i motywacji nie było, żeby się przykładać. :/ Po raz pierwszy usłyszałem o Millerze przy Twoim wyborze, stąd pytanie. A generalnie po szybkiej analizie podoba mi się ten zawodnik. Pasuje do
blue collar mentality w Cleveland.
Btw, to mi się najbardziej podoba w forum. Każdy może przedstawić swoje źródło, inspirację, czy bazę newsów, a reszta może z tego skorzystać.

Przyzwyczaiłem się do nieco oklepanych Mike'a Mayocka i Daniela Jeremiah, obaj nieco związani z Eagles, ale analizy zrobione przez Twoich robią duże wrażenie. Jak się przeczyta to prawie można tape'a nie oglądać.