Teraz jest 15 sie 2025, o 04:38

KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Re: KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Post9 kwi 2018, o 13:44

DexterLuthor napisał(a):To ja również zgłoszę chęć wybrania dla 49ers. Po poprzednich latach, w tegorocznym drafcie "nudzę" się jak mops ;)

No tak, Ty też nie masz wyboru w drugiej rundzie. Co więcej, ten pick #59 to San Francisco ma właśnie od Was :)
Na starym forum: WaltJones

sz

Post9 kwi 2018, o 18:47

kks napisał(a):A piłka do rączek to mu się klei, czy może go parzy? ;-)

Heh, bez przesady ;). Ręce nie są może jego najmocniejszą stroną, ale to nie jest tak, że dropy stanowią u niego jakiś duży problem.

Zresztą to nie był wybór z kapelusza. Mimo że w mock draftach chyba zwykle nie jest wysoko wybierany (ale nie śledzę ich zbyt dokładnie), to dwóch moich ulubionych analityków draftu - Dane Brugler i Jon Ledyard - ma o nim bardzo dobre zdanie. Brugler ma go na #36 miejscu swojego big board jako trzeciego WR (za Ridleyem i Moorem), a Ledyard ostatnio sugerował, że może go mieć jako najwyżej sklasyfikowanego WR w drafcie (jeszcze nie opublikował swojego big board). Polecam zresztą analizę Millera napisaną przez Ledyarda.

Koniec końców zdałem się na swój rozum, bo przecież nie chodzi o to, żeby przepisywać wybory z mock draftów ;)

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post9 kwi 2018, o 19:11

Michal29 napisał(a):No tak, Ty też nie masz wyboru w drugiej rundzie. Co więcej, ten pick #59 to San Francisco ma właśnie od Was :)

...i to bardzo dobrze wykorzystany:D :D :D
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

danp

Post9 kwi 2018, o 19:23

Michal znamy sie z Mistrzostw Polski (MP A) w FF, ja z checia wezme Niners jesli ktos ich zostawil (nieladnie notabene :)).

Michal29

Post9 kwi 2018, o 19:42

danp napisał(a):Michal znamy sie z Mistrzostw Polski (MP A) w FF, ja z checia wezme Niners jesli ktos ich zostawil (nieladnie notabene :)).

Tak się właśnie zastanawiałem kogóż poza Michal2009b znam z fanów 49ers i od razu pomyślałem o Tobie. Nie liczyłem jednak, że się zjawisz tu na forum w najbliższym czasie a jednak... Zapisuję Cię do Niners ;)

DexterLuthor napisał(a):
Michal29 napisał(a):No tak, Ty też nie masz wyboru w drugiej rundzie. Co więcej, ten pick #59 to San Francisco ma właśnie od Was :)

...i to bardzo dobrze wykorzystany:D :D :D

Oui, Kamara jest najpiękniejszy, dał mi brązowy medal wspomnianych powyżej przez Daniela Mistrzostw Polski :D

danp

Post9 kwi 2018, o 19:46

Wiesz co, śledzę waszego mocka już kolejny rok (zawsze fajnie poczytać i starać się zrozumieć tok myślenia innych fanów), bardzo często jednak niezalogowany (hasło mi uciekło, potem był jakiś problem, teraz go rozwiązałem), no i nie chciałem się innej osobie wcinać jak robiliście zapisy rok temu czy w tym roku.
A wybieranie dla innych ekip to nie moja bajka, pozdr.

Michal29

Post9 kwi 2018, o 19:49

danp napisał(a):Wiesz co, śledzę waszego mocka już kolejny rok (zawsze fajnie poczytać i starać się zrozumieć tok myślenia innych fanów), bardzo często jednak niezalogowany (hasło mi uciekło, potem był jakiś problem, teraz go rozwiązałem), no i nie chciałem się innej osobie wcinać jak robiliście zapisy rok temu czy w tym roku.
A wybieranie dla innych ekip to nie moja bajka, pozdr.

Cieszę się, że nasz Mock śledzą również osoby niezaangażowane bezpośrednio w zabawę no i czekam na Twój debiut :)

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post9 kwi 2018, o 21:22

sz napisał(a):
kks napisał(a):A piłka do rączek to mu się klei, czy może go parzy? ;-)

Heh, bez przesady ;). Ręce nie są może jego najmocniejszą stroną, ale to nie jest tak, że dropy stanowią u niego jakiś duży problem.

Zresztą to nie był wybór z kapelusza. Mimo że w mock draftach chyba zwykle nie jest wysoko wybierany (ale nie śledzę ich zbyt dokładnie), to dwóch moich ulubionych analityków draftu - Dane Brugler i Jon Ledyard - ma o nim bardzo dobre zdanie. Brugler ma go na #36 miejscu swojego big board jako trzeciego WR (za Ridleyem i Moorem), a Ledyard ostatnio sugerował, że może go mieć jako najwyżej sklasyfikowanego WR w drafcie (jeszcze nie opublikował swojego big board). Polecam zresztą analizę Millera napisaną przez Ledyarda.

Koniec końców zdałem się na swój rozum, bo przecież nie chodzi o to, żeby przepisywać wybory z mock draftów ;)

Pytanie było całkiem serio. :-) Tak jak w przypadku QB zawsze zwracam uwagę na to czy potrafi celnie rzucać piłkę, tak w przypadku skrzydłowych na to czy potrafi złapać piłkę.

W tym roku jakoś wyjątkowo słabo przykładałem się do analizowania narybku. Raz, że Eaglesy późno wybierają, a dwa, że przez pierwsze dwa dni mają tylko jeden wybór więc i motywacji nie było, żeby się przykładać. :/ Po raz pierwszy usłyszałem o Millerze przy Twoim wyborze, stąd pytanie. A generalnie po szybkiej analizie podoba mi się ten zawodnik. Pasuje do blue collar mentality w Cleveland.

Btw, to mi się najbardziej podoba w forum. Każdy może przedstawić swoje źródło, inspirację, czy bazę newsów, a reszta może z tego skorzystać. :) Przyzwyczaiłem się do nieco oklepanych Mike'a Mayocka i Daniela Jeremiah, obaj nieco związani z Eagles, ale analizy zrobione przez Twoich robią duże wrażenie. Jak się przeczyta to prawie można tape'a nie oglądać. ;-)

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post9 kwi 2018, o 21:26

Prośba do szefa naszej zabawy o przedłużenie mi terminu do jutra wieczora. Z tego co widzę czas na pick mam do 11:00 rano, a mogę się nie wyrobić.
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

Michal29

Post9 kwi 2018, o 21:35

PyjterSothis napisał(a):Prośba do szefa naszej zabawy o przedłużenie mi terminu do jutra wieczora. Z tego co widzę czas na pick mam do 11:00 rano, a mogę się nie wyrobić.

Początek drugiej rundy poszedł bardzo ładnie i dzięki tak sprawnie wybierającym uczestnikom spokojnie można przedłużyć Ci termin co niniejszym czynię :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL