King to człowiek zagadka i widać to na różnych stronach o nfl. W jednym mocku jest w pierwszej rundzie a w innym w trzeciej. Na nfl.com jest oceniany ok 15 miejsca wśród CB a na CBS zajmuje 4. Eksperci nie są zgodni i paradoksalnie dlatego bardzo chciałem i chcę go do Saints.
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA
Gorąca prośba o cierpliwość panowie. Wczoraj nie miałem czasu nawet zajrzeć na forum a dzisiaj będę w stanie dodać swój wybór dla Colts dopiero ok 20/21. Z góry dzięki
Dokładnie tak, wybierałem dla Redskins, ale nasz draft pędzi jak F1 i można czasem sie pogubić. Niemniej jednak dzieki serdeczne Michal za zaanonsowanie mojej osoby
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.
wiedziałem kurde, że mi w święta pick wypadnie .... postaram się do południa wyrobić, jak nie dam rady proszę o wyroumiałość zdrowych i spokojnych Świąt
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders
wiedziałem kurde, że mi w święta pick wypadnie .... postaram się do południa wyrobić, jak nie dam rady proszę o wyroumiałość zdrowych i spokojnych Świąt
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders
No własnie, w tym całym draftowym galimatiasie zapomniałem o życzeniach świątecznych forumowiczom. Także radosnych i przede wszystkim zdrowych Świąt Panowie, bo Pań chyba z nami nie ma
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.