Teraz jest 13 sie 2025, o 20:15

[Komentarze] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Re: [Komentarze] Mock Draft 2016

Post20 kwi 2016, o 20:39

Nie widzę sensownego wytłumaczenia zakontraktowania Bradforda na takim kontrakcie, jeśli w planach był ruch z QB w drafice. Chyba, że chcą Sama gdzieś przehandlować ;)
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post20 kwi 2016, o 20:56

Chyba masz racje. Najwyraźniej zmienili zdanie co do Bradforda ale to też dziwne że jednego miesiąca wierzą w niego na tyle żeby dać mu przepłacony kontrakt a kolejnego taki trade?

Pierre

Post20 kwi 2016, o 21:06

No chyba że to faktycznie po Elliota, chłopak jest niezły, ale nie za taką cenę.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post20 kwi 2016, o 21:13

ikon napisał(a):Chyba masz racje. Najwyraźniej zmienili zdanie co do Bradforda ale to też dziwne że jednego miesiąca wierzą w niego na tyle żeby dać mu przepłacony kontrakt a kolejnego taki trade?

Przepłacony to spora przesada. Kontrakt w sam raz jak na przeciętnego startera na pozycji QB w NFL.

ikon

Post20 kwi 2016, o 21:31

kks napisał(a):Przepłacony to spora przesada. Kontrakt w sam raz jak na przeciętnego startera na pozycji QB w NFL.

Właśnie problem w tym że Eagles chyba nie traktują Bradforda jako swojego startera. Wentz może i nie jest w 100% gotowy na NFL ale nie pamiętam w ostatnich latach sytuacji, żeby ktoś sadzał na ławkę QB wybranego z 2 numerem.

Piteroo

Post20 kwi 2016, o 21:51

Dla mnie Browns zrobili dobry interes, prawda jest taka że w ostatnich latach wystarczająco już 1 rnd picków zmarnowali na QB. Myślę że wzmocnią tą pozycję w 2 rundzie tylko czy Lyncha nie zwiną im Donkey's ? Co do Sama to myślę że Eagels powinni nim handlować skoro tyle już poświecili dla, za pewne, nowego QB. Denver wcale głupio by nie zrobili oferując 31 wybór za niego, choć 1 rnd to może jednak zbyt wiele.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post20 kwi 2016, o 21:56

Piteroo napisał(a):Dla mnie Browns zrobili dobry interes, prawda jest taka że w ostatnich latach wystarczająco już 1 rnd picków zmarnowali na QB. Myślę że wzmocnią tą pozycję w 2 rundzie tylko czy Lyncha nie zwiną im Donkey's ? Co do Sama to myślę że Eagels powinni nim handlować skoro tyle już poświecili dla, za pewne, nowego QB. Denver wcale głupio by nie zrobili oferując 31 wybór za niego, choć 1 rnd to może jednak zbyt wiele.

Jeśli Rams i Eagles zwiną rozgrywających z pierwszymi dwoma wyborami, Browns mogą zapomnieć o Lynchu. No chyba, że mieliby wybrać go z #8 ale i tak po drodze są 49ers więc może być różnie. Na drugą rundę nie ma co liczyć, po drodze są Jets i Broncos.
Na starym forum: WaltJones

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post20 kwi 2016, o 22:32

ikon napisał(a):
kks napisał(a):Przepłacony to spora przesada. Kontrakt w sam raz jak na przeciętnego startera na pozycji QB w NFL.

Właśnie problem w tym że Eagles chyba nie traktują Bradforda jako swojego startera. Wentz może i nie jest w 100% gotowy na NFL ale nie pamiętam w ostatnich latach sytuacji, żeby ktoś sadzał na ławkę QB wybranego z 2 numerem.

Z tego co GM powiedział w wywiadzie na oficjalną stronę Eagles to w najbliższym sezonie traktują go jako startera.

Bo to bardzo mała próbka jest. Nie dość, że tylko QB to jeszcze tylko taki wybrany z numerem 2. ;-) Ale jak już poszerzymy wybór QB do 1. rundy, to ktoś się znajdzie. Taki Aaron Rodgers?

ikon

Post21 kwi 2016, o 07:31

Próbka jest spora, Young, Russell, Ryan, Newton, RGIII, Luck, Mariota, Winston, Bortles i nie wiem czy o kimś nie zapomniałem (tak, wiem że nie wszyscy byli z 2 ale nie chodzi mi konkretnie o ten wybór tylko początek draftu, w tym przypadku top 3). Wszyscy obejmowali stery od razu. Rodgersa wybrano pod koniec pierwszej rundy, nikt nie robił po niego tak kosztownych trade upów. Pozatym Packers mieli wówczas Bretta Favre, hall of famera który już wtedy był dosyć leciwy. Także zupełnie inna sytuacja.

Pierre

Post21 kwi 2016, o 08:43

Wygląda na to że za oceanem kibice Eagles są mocno rozsierdzeni:

https://www.youtube.com/watch?v=NR9wpOj ... e=youtu.be

Trochę mi to przypomina sytuację z filmu Draft Day z Costnerem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL