Teraz jest 13 sie 2025, o 20:16

[Komentarze] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Pierre

Re: [Komentarze] Mock Draft 2016

Post18 kwi 2016, o 18:31

Niezły artykuł o Robertcie Nkemdiche i ciut więcej o jego pomysłach na życie:

http://espn.go.com/nfl/story/_/id/15159 ... nfl-future

Jacob

• Ulubiona drużyna: Patriots, Rams
  • Ulubiony zawodnik: Sporo ich ;D

Post19 kwi 2016, o 17:07

Trochę się wtrącę i przy okazji muszę przyznać, że cieszę się z tak sprawnie i dobrze działającego Mock Draftu naszych forumowiczów - świetna robota! Trochę wam pozazdrościliśmy i postanowiliśmy zrobić na stronie również redakcyjnego Mocka (też NA ŻYWO!) :) Zachęcam do komentowania i dzielenia się swoimi opiniami (szczególnie, że zaczęliście od starej formuły, więc jest o czym dyskutować). Nie wiem jeszcze ile rund zdążymy zrobić, ale będziemy starali się sprężać :)
LINK: http://nfl24.pl/na-zywo-nfl24-mock-draft/
Pozdrawiam!
"To be successful, a man must exert an effective influence upon his brothers and upon his associates, and the degree in which he accomplishes this depends on the personality of the man. The incandescence of which he is capable. The flame of fire that burns inside of him. The magnetism which draws the heart of other men to him" - Vince Lombardi
Obrazek

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post20 kwi 2016, o 18:54

Niestety stało się to,czego się obawiałem - deal na linii Eagles - Browna. Przeplacony ruch jak cholera, oby Goff lub Wentz był tego wart.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post20 kwi 2016, o 19:15

Nie wiem czy w Cleveland wyjdą na tym dobrze, zarówno Goff jak i Wentz byli warci 2 wyboru a przecież Browns nie są uprzywilejowani przez posiadanie QB, tak jak to było w przypadku Titans. Same zadziwiające ruchy jak narazie w tym obozie - zwolnienia Whitnera i Dansbyego, pozwolili odejść wszystkim dobrym FA a teraz można powiedzieć że wytransferowali swojego przyszłego franchise QB. Ciekawe co dalej, może jeszcze wytradują Hadena albo Thomasa?
Ostatnio edytowano 20 kwi 2016, o 19:24 przez ikon, łącznie edytowano 1 raz

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post20 kwi 2016, o 19:23

to się namieszało w tym drafcie

Browns - proszę przypomnieć mi ich ostatni sensowny ruch

interesuje mnie czy drużyny przebiją draft 2012, wtedy chyba 16 picków w I rundzie było własnych, a 16 po wymianach

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post20 kwi 2016, o 19:54

oceansizer napisał(a):Niestety stało się to,czego się obawiałem - deal na linii Eagles - Browna. Przeplacony ruch jak cholera, oby Goff lub Wentz był tego wart.

Pocieszające jest to, że to właśnie od Browns pick. Znając ich szczęście będziemy mieli gwiazdę na 20 lat. :D

Pierre

Post20 kwi 2016, o 20:14

Czy ktoś z kibiców Eagles może mi wyjaśnić po kogo jest ten trade-up? Bo jeżeli faktycznie po QB, to po co podpisywali w off season Bradforda i Daniela tak wysoko? Dla mnie kompletnie niezrozumiała decyzja.

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post20 kwi 2016, o 20:17

Fani Eagles wolicie Goffa czy Wentza? :D Z tego co czytałem na amerykańskich forach/komentarzach jest również dyskusja, że Eagles zrobili to żeby przeskoczyć Dallas w kolejce po Elliotta ale to chyba niektórych fantazja mocno ponosi :D

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post20 kwi 2016, o 20:19

Pierre napisał(a):Czy ktoś z kibiców Eagles może mi wyjaśnić po kogo jest ten trade-up? Bo jeżeli faktycznie po QB, to po co podpisywali w off season Bradforda i Daniela tak wysoko? Dla mnie kompletnie niezrozumiała decyzja.

90% po Wentza. Z tego co czytałem to sporo presji od właściciela było na to, chyba wywarł tą presje rok za późno bo idealnego dla siebie QB mogli z tym pickiem wybrać w tamtym roku :)
Ostatnio edytowano 20 kwi 2016, o 20:32 przez bambosz, łącznie edytowano 1 raz

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post20 kwi 2016, o 20:24

Swoją drogą, dobre pytanie Pierre ;) jedyne logiczne wytłumaczenie to że chcieli się zabezpieczyć, żeby nie zostać na lodzie tak jak Broncos np ale z drugiej strony, trochę wysoki ten kontrakt jak na doraźne rozwiązanie. Raczej w Lyncha też nie celowali bo po co by podpisywali Daniela - kolejny wysoki kontrakt jak na back upa. Robi się ciekawie ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL