Teraz jest 17 sie 2025, o 01:30

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post7 kwi 2017, o 16:16

tempo siada, znowu minęły 24h od ostatniego wyboru, chciałbym zdążyć z wyborem dla Cardinals do Wielkanocy, bo nie będzie mnie 3 dni i z internetem będzie kiepsko

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post7 kwi 2017, o 17:04

Zmartwionych uspokajam, wybór 49ers pojawi się w ciągu najbliższych minut :)
Na starym forum: WaltJones

Jaden

Post7 kwi 2017, o 17:16

Swoją drogą wciąż czekamy na opisy wyborów Bears i Panthers. :D

Michal29

Post7 kwi 2017, o 17:33

No i wybór 49ers pojawił się...niestety anonsowany zawodnik nie jest już dostępny - trafił z #31 do Atlanty...
Czekamy na zmianę wyboru, do tego czasu oczywiście "zegar" wskazuje wciąż kolejność San Francisco...

Michal2009b1

• Ulubiona drużyna: Niners

Post7 kwi 2017, o 18:02

Już jest. Jaguars może wybierać. Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać zaskoczenie tak szybkim przebiegiem draftu :D

sz

Post7 kwi 2017, o 18:11

Jakby ktoś był zainteresowany to dodałem uzasadnienie wyboru Bakera z #33 ;)

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post7 kwi 2017, o 20:52

osinho napisał(a):tempo siada, znowu minęły 24h od ostatniego wyboru, chciałbym zdążyć z wyborem dla Cardinals do Wielkanocy, bo nie będzie mnie 3 dni i z internetem będzie kiepsko

Tempo i tak jest dość ostre. Byłoby lepsze gdyby pozostali koledzy, którzy akurat mają mniej czasu postępowali tak jak sz. Miał tylko chwilę więc wpisał kogo wybiera, a uzasadnienie wieczorem. Natomiast wcześniej pojawiła się tendencja, że wpisywano do wątku z komentarzami posty o tym, że np. "nie mam czasu, napiszę kogo wybieram jutro", podczas gdy wpisanie samego imienia i nazwiska do wątku z Mockiem zabrałoby z grubsza tyle samo czasu co napisanie tego posta. ;-)

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post7 kwi 2017, o 23:23

sz napisał(a):Jakby ktoś był zainteresowany to dodałem uzasadnienie wyboru Bakera z #33 ;)

odnośnie porównania do Mathieu - komentatorzy często mówią "Badger don't care" i niech to będzie motto dla 175cm DB (tych wyższych też), instynkt i pasja robią wielką różnicę

Michal29

Post8 kwi 2017, o 17:12

Intrygujący wybór Bears. Melifonwu jest zapewne jednym z najlepszych jeszcze dostępnych graczy bez podziału na pozycje więc zależnie od tego jak kto ma skonstruowany draft board może być dla danego GM-a Best Player Available.

Czy Bears mogą sobie jednak pozwolić na draftowanie BPA zamiast po potrzebach? Moim zdaniem nie - a nie uważam, żeby pozycja Safety była rażącą potrzebą bo zakontraktowaniu we Free Agency jednego z lepszych SS w lidze, często niedocenianego Quintina Dempsa. Demps mógłby oczywiście wykorzystać swoje doświadczenie NFL-owego obieżyświata i być mentorem dla młodego, obiecującego Melifonwu ale przy brakach na innych pozycjach, wzmocnienie w tym momencie difensu nie jest dla mnie trafionym wyborem.
No ale takie jest piękno naszego Mock Draftu - jak to pisał kiedyś bodajże rooted - "chcesz wybrać puntera w pierwszej rundzie, masz do tego prawo" :D

krisow

• Ulubiona drużyna: Carolina Panthers
  • Ulubiony zawodnik: Luke Kuechly

Post8 kwi 2017, o 21:45

W II rundzie stawiam na BPA od dwóch sezonów i raczej nie jest źle, no ale kiedyś Pats wybrali zawodnika z numerem 199 i co było dalej może opowiedzieć były QB Bills i Cowboys Drew Bledsoe... Chyba grał przed Bills w jakiejś drużynie, ale kto to pamięta ;)
Obrazek
"Keep pounding!"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL