Ufek napisał(a):Atlanta Falcons on the clock….
Zamiast 28:3 Falcons piszmy lepiej NFC Champions ,prawda że lepiej brzmi? Łatwo jest się śmiać , nie zapominajmy jednak że na Atlantę przed rozpoczęciem sezonu nikt zupełnie nie stawiał a jednak okazała się dużo lepsza od uznanych marek typu Seahawks, Packers , Steelers czy Cowboys. Zabrakło im w finale trochę szczęścia , trochę chłodnej głowy, po prostu zapłacili frycowe za udział w SB.
....
Oj, taka tam drobna złośliwość. A tak szczerze mówiąc to taka lekka złośliwość to mój sposób na oswajanie rzeczywistości - bo jak tak naprawdę bardzo Atlancie kibicuję, Ryan to jeden z moich ulubionych QBs i się dość mocno boję, że zeszłoroczny sezon to szczyt ich możliwości i SBs już nie powąchają (bo taki finał siada na psychikę, bo Shannahan odleciał do SF, bo pamiętam Ryana sprzed roku...) a bardzo chciałbym się mylić.
Ba, kiedyś jak w Maddena grałem (kilka lat temu zanim to się zrobiła arcade game z cyklu kto więcej jardów napuka) to Atlaną wygrałem ligę a w finale miałem bodajże 9 sacków. No nic to, zobaczymy bliżej sezonu... Będę trzymał kciuki za Falcons.
BTW - Harris to fajny wybór... Kolejny defensor:) Oh, yeah...
Design0fCha0s - poprzednio znany jako "rooted", ale przy podłączaniu konta na nowe forum coż pewnie zj**%*em i podpięło mi się konto z Twittera. To tylko jeden z powodów dlaczego nie zostałem informatykiem...
Go Steelers!
Go Steelers!