osinho napisał(a):Texans - grają u siebie, mają Watta i Hopkinsa
I dzięki temu ma kto wygwizdywać Hoyera. Co musi teraz w przerwie dziać się w głowie tego chłopaka - nawet sobie nie wyobrażam...
Watt dzisiaj coś nie w formie albo to po prostu aż tak dobry game-planning przeciwko niemu w wykonaniu Chiefs. Hopkins ma niełatwie zadanie przeciwko Petersowi (geez ależ ten chłopak ma talent) i Smithowi.
Szczur napisał(a):Chiefs @ Texans - chyba najciężej tu coś typować, tym bardziej że żaden z QB mnie nie przekonuje. Defensywa zdecydowanie Texans, w ataku odrobinę lepiej Chiefs, doświadczenie coacha co prawda po stronie Kansas, ale to może nie mieć znaczenia. Sumując do kupy wychodzi mi Texans po dogrywce.
Miałem się do tego odnieść wczoraj ale jakoś nie było okazji. Zastanawia mnie to "zdecydowanie" przy porówywaniu defensyw. Chiefs mają pass-rush marzeń (Hali, Houston), dużego Poe w pierwszej linii a w secondary fenomenalnego Petersa. Zawsze wydawało mi się, że to Chiefs właśnie mają jedną z lepszych formacji obronnych w lidze. Skąd ta "zdecydowana" przewaga Texans? Chiefs stracili tylko kilkanaście jardów więcej/mecz, zaliczyli za to o 8 więcej przechwytów i 2 sacki więcej.