Teraz jest 14 sie 2025, o 08:41

NFL 16/17 SUPER BOWL LI, 05.02.2017,

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

krisow

• Ulubiona drużyna: Carolina Panthers
  • Ulubiony zawodnik: Luke Kuechly

Re: NFL 16/17 SUPER BOWL LI, 05.02.2017,

Post4 lut 2017, o 19:31

Tylko, że to NFL. Nikt nie zagwarantuje, że będziesz lepszy. Na 99% inny koordynator ofensywy w przyszłym roku, ktoś odejdzie bo nie zmieści się pod czapką płac itp. Zresztą co tu dużo patrzeć, Panthers 2016 kontr 2017. Trzeba brać tu i teraz, patrz Giants ;)
Obrazek
"Keep pounding!"

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post4 lut 2017, o 21:01

nawet na łonecie pisze się o SB :lol: :lol:
[url]
http://eurosport.onet.pl/futbol-ameryka ... uli/fldyv3[/url]
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

krisow

• Ulubiona drużyna: Carolina Panthers
  • Ulubiony zawodnik: Luke Kuechly

Post5 lut 2017, o 09:49

Takie artykuły przypominają mi opowieści ze "Świata Młodych" z lat 80-tych, gdzie były pisano o Larry Birdzie czy Waynie Gretzkim jako o wielkich gwiazdach i ich osiągnięciach, a ja nie mogłem zrozumieć jak to możliwe, że hokeiści grają w jakimś tam Pucharze Stanleya i nie chcą przyjeżdżać na Mistrzostwa Świata grupy A w hokeju ;)
Obrazek
"Keep pounding!"

maui

• Ulubiona drużyna: Los Angeles
  • Ulubiony zawodnik: Mariota

Post5 lut 2017, o 13:29

Niezmiernie ciężko wytypować faworyta tego meczu. Z jednej strony są Pats, drużyna, która od kickera po rozgrywającego w każdej formacji ma gwiazdy. Drużyna, która jest niesłychanie doświadczona i ma świetnego trenera. Z drugiej strony absolutna rewelacja sezonu czyli Atlanta. Świetny regular i muszę przyznać nie byłem pewny i stuprocentowo przekonany czy przełożą to na postseason, ale Ryan i spółka podołali zadaniu. Ofensywnie potrafią zniszczyć każdego.

Ktoś wyżej napisał, że zdaje się widzi podobieństwo do Panthers z poprzedniego sezonu i ATL mogą nie dać rady. Zgadzam się z tym połowicznie. Falcons mieli kilka bardzo poważnych błędów w finale z Packers, którzy jednak tego nie potrafili wykorzystać, jeśli by to się powtórzyło to po wielkim sezonie może być wielkie rozczarowanie. Z drugiej strony jest zasadnicza różnica pomiędzy Panthers'2015, a Falcons'2016 i nazywa się ona Julio Jones. On może zrobić wszystko i dać Atlancie to czego brakowało Carolinie w SB z Broncos. Wydaje się także, że dla Falcons kluczowe powinno być to aby szybko rozegrać innych ofensywnych zawodników jak Sanu czy Gabriel, jeśli zagrożenie dla NE to nie będzie tylko JJ to widzę dużą szansę na Super Bowl dla drużyny z Georgii.

Odnośnie Patriots to mam nadzieje, że Brady bardziej będzie aktywował Amendolę. Rozumiem, że Hogan jest po bardzo dobrym sezonie i kapitalnym meczu z Steelers, a Amendola wraca po kontuzji, ale to jest Super Bowl i ktoś taki jak Danny jest tutaj niezbędny by walczyć o wygraną.

Mecz zapowiada się świetnie, a jako, że oglądanie bez strony z którą się sympatyzuje jest głupie to liczę na tryumf Pats i kolejny tytuł Brady'ego.
all across the world

michu_bronx

• Ulubiona drużyna: Giants
  • Ulubiony zawodnik: Manning Eli

Post5 lut 2017, o 14:49

Witam. Właśnie wróciłem od booka gdzie postawiłem parę złotych na Atlantę. Nie jestem kibicem Falcons zeby była jasność,ale uważam że w tym SB ważniejsza będzie postawa ofensywy a tą formację Falcons w tej chwili mają lepszą. I nie pomoże Tom Brady którego podobnie jak niektórzy uważam za najlepszego gracza w historii. Co do Lady Gagy to na pewno będzie szopka i nie zamierzam tego oglądać. Typuje 35:31 dla Falcons. Oby był wyrównany mecz.

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post6 lut 2017, o 01:51

Bardzo źle to wygląda dla Para do przerwy.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post6 lut 2017, o 02:03

Straty i jeszcze raz straty zabiją Pats. Najpierw Blount, potem Brady, a na koniec kara dla Bennetta. Oj boli.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post6 lut 2017, o 02:14

Za mocno podpalili się na utarcie nosa Goodell'a :D
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

michu_bronx

• Ulubiona drużyna: Giants
  • Ulubiony zawodnik: Manning Eli

Post6 lut 2017, o 02:27

Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe aczkolwiek ofensywa Falcons gra bez wielkiego ryzyka a i tak zdobyła 14 pkt. Na razie Freeman na Mvp. I nawet Lady Gaga dała radę.

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post6 lut 2017, o 02:27

Mecz jak na razie zmierza ku temu co się działo w tych PO czyli teatr jednego aktora w tym przypadku Falcons, jak w/w fumble i int przy w sumie wyrównanym jardowo meczu i mamy wynik na tablicy. Alford jak na razie idzie na mvp. Zaskoczył mnie Freemann - był czołgiem a teraz siły nie stracił ale ile szybkości zyskał. Kluczem na razie jest defensywa Falcons, nie pozwalają na na Big Plays, secondary na miejscu, gra biegowa Pats nie istnieje do tego Brady jest pod presją non stop. Czy to sie odmieni? Niewiele na to wskazuje,
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL