Teraz jest 13 sie 2025, o 18:30

Komentarze do Mock Draft 2019

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Komentarze do Mock Draft 2019

Post22 mar 2019, o 18:06

Jak zwykle osobny watek do komentarzy odnośnie wyborów w Mock Drafcie

Pierre

Re: Komentarze do Mock Draft 2019

Post22 mar 2019, o 20:23

W zasadzie sam miałem zakładać ten temat, ale skorzystam z Twojej uprzejmości.

Wybór w zasadzie mnie nie zaskakuje, bo można się było domyślać po wypowiedziach na twitterze, że wierzysz w Rosena. Dałeś jasny sygnał co do filozofii i za to jak dla mnie ocena A+ za ten wybór.

osinho

Post22 mar 2019, o 20:34

Pierre napisał(a):W zasadzie sam miałem zakładać ten temat, ale skorzystam z Twojej uprzejmości.

Wybór w zasadzie mnie nie zaskakuje, bo można się było domyślać po wypowiedziach na twitterze, że wierzysz w Rosena. Dałeś jasny sygnał co do filozofii i za to jak dla mnie ocena A+ za ten wybór.

A oceniając zawodnika i potrzeby klubu jaka ocena?

Pierre

Post22 mar 2019, o 22:09

Uczucia mam tutaj odrobinę mieszane, ale nie dlatego że QWill to nie zawodnik z absolutnego topu, bo moim zdaniem jak najbardziej taki jest. Nie do końca kupuję, wybór DL w top-10, ale jeśli miałbym robić wyjątek dla kogokolwiek to właśnie dla niego. Skip Bosy jak najbardziej rozumiem, zakładając że nie będzie to Murray (w co nie do końca wierzę, albo nie chcę wierzyć ;) ), to uważam, że tutaj mogą być dwa czarne konie Josh Allen albo... Montez Sweat. I nie wiem czy z uwagi na wagę pozycji nie poszedłbym w wybór któregoś z nich licząc, że do 2 rundy spadnie Jeffrey Simmons/Dexter Lawrence. Wydaje mi się, że tutaj różnica może być mniejsza niż między topowymi edgami a tymi z drugiej rundy.

osinho

Post22 mar 2019, o 22:31

O Allenie też chwilę myślałem, ponieważ na uczelni grał w systemie 3-4, ale ostatecznie stwierdziłem, że z #1 na ławkę można wybrać (jest Jones i Suggs więc edge nie jest teraz aż tak bardzo potrzebny), tylko QB a z innych pozycji musi to być starter

osinho

Post24 mar 2019, o 14:07

Przejście nfl24.pl na Wordpress będzie chyba generować kolejne problemy z logowaniem (też miałem problemy z innego laptopa). W przyszłym roku trzeba będzie pomyśleć chyba o innym forum

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post28 mar 2019, o 19:45

Dopiero zobaczyłem, że Ufek opublikował swój wybór w komentarzu na głównej stronie już kilka ładnych godzin temu. Tak to jest jak nie można logować się na forum.
Na starym forum: WaltJones

kaliber

• Ulubiona drużyna: Cincinnati Bengals
  • Ulubiony zawodnik: E.Smith,T.Brady

Post30 mar 2019, o 00:37

@Pierre - tak po krótce sądzisz, że Bush może spaść do 16-17 wyboru? White o mały wlos u nas ale róznie o nim mówią. Widziałem mock, w którym Bush był nawet w drugiej rundzie. Co sądzisz o tym wyborze przeze mnie dla Bengals, najwięcej się w tym orientujesz. W zeszłym roku polowalem na Hernandeza, Bengals chcieli Rangowa a przypadł Price. 2 lata temu chcialem WR Fullera a Bengals wzięli Boyda i to w drugiej rundzie bo w pierwszej CB Jacksona. Jeżeli Jaawan Taylor spadnie do 11 miejsca to sądzę, że mimo wszystko jego wezmą. W Cinci nowe ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.

Pierre

Post30 mar 2019, o 05:20

Draft na pewno będzie mniej defensywny niż nasz, Przede wszystkim (słusznie czy nie), ale sądzę że jednak z 3 QB pójdzie w top 15. Nie chce obstawiać ilu pójdzie OL (u mnie z 11-12 ma oceny na co najmniej przełom 1/2 rundy) bo klasa jest wyjątkowo mocna na tej pozycji, to samo z linią defensywną. Także jak dla mnie Bush może polecieć, tutaj dużo będzie zależało od indywidualnych tablic. Ważny będzie tutaj też aspekt zdrowotny np. nie mamy pojęcia co z sercem Sweata (gość równie dobrze może pójść 1 jak i spaść do 3 dnia jeżeli się okaże, że tam jest gorzej niż to co wychodzi na wierzch). Z drugiej strony Busha mogą popchnąć góry sprawy pozaboiskowe związane z Whitem, niby to głęboka historia, ale dla niektórych zespołów będzie to na pewno czerwona flaga, wtedy siłą rzeczy czołowi LB mogą zamienić się pozycjami.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post1 kwi 2019, o 14:34

Mój pick będzie wieczorem (powinienem zmieścić się w limicie) - ostatnio kilku obserwowanych przeze mnie zawodników zeszło z tablicy
Na starym forum: WaltJones
Następna strona

Powrót do NFL