Teraz jest 13 sie 2025, o 22:27

NFL 15/16 SUPER BOWL

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: NFL 15/16 SUPER BOWL

Post11 lut 2016, o 18:44

jakby co biorę Cardinals

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post11 lut 2016, o 20:27

Uważam, że jeszcze spokojnie można się wstrzymać, bo robienie mocków kiedy FA w toku, to jak wróżenie z fusów. W tamtym roku rzeczywiście 2 rundy poszły nam lotem błyskawicy. Mnie w zasadzie interesują Pats lub Eagles - ewentualnie Vikings, ale myślę że z ustalaniem drużyn to się jeszcze wstrzymajmy do czasu, gdy powstanie ku temu stosowny wątek.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post11 lut 2016, o 22:17

oceansizer napisał(a):Uważam, że jeszcze spokojnie można się wstrzymać, bo robienie mocków kiedy FA w toku, to jak wróżenie z fusów. W tamtym roku rzeczywiście 2 rundy poszły nam lotem błyskawicy. Mnie w zasadzie interesują Pats lub Eagles - ewentualnie Vikings, ale myślę że z ustalaniem drużyn to się jeszcze wstrzymajmy do czasu, gdy powstanie ku temu stosowny wątek.

Dokładnie - drużyny będziemy zaklepywać jak powstanie odpowiedni temat. Bez obaw, jesteśmy po dwóch edycjach tej zabawy, znamy historię GMów, wiemy kto jest "predysponowany" i "predestynowany" do prowadzenia poszczególnych drużyn. Jeśli pojawią się nieścisłości możemy losować. Do tego w ostateczności zawsze można się podzielić po jednej rundzie, gdyby były dwie osoby bardzo chętne na 1 drużynę ;)
Na starym forum: WaltJones

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post12 lut 2016, o 13:35

Różnica w tym roku jest taka, że wraz z nowym forum pojawiło się dużo nowych użytkowników, z których część będzie zainteresowana tego typu zabawą więc konkurencja o wybory będzie większa. Ostatecznie pozostaje opcja, tak jak napisałeś, jedna osoba - jeden wybór.
Poprzednia strona

Powrót do NFL