@osinho zajrzałem na blog i przesadzasz z tym 0-7 w następnych meczach.Oczywiście,Cardinals grają słabo ale zwycięstwo z Saints i słabo grającymi Jets to obowiązek. Z Rams i Panthers też myślę,że powalczą o W. W ogóle ten sezon jest taki dziwny,że nie zdziwię się jeśli Cards wykręcą 7-0.
To teraz czas na podsumowanie meczu Cowboys. Hm,serce myślało że będzie łatwiej ale w sumie oglądałem każdy mecz 49ers w tym sezonie i rozum przeczuwał że to będą męczarnie. Początek przespany,Kelly narzucił wysokie tempo w ofensywie a wiadomo że Cowboys słabo radzą sobie z tym.Jednak od drugiej kwarty wszystko wróciło do normy,Marinelli ogarnął defensywę. No,może sędziowie też trochę pomogli

Ale w sumie nie rozumiem narzekania za flagę za ten hit na Prescocie. Były gwizdki sędziów i dopiero po sekundzie-dwóch obrońca uderzył w QB. Gość z 49ers mógł spokojnie się zatrzymać przez ten czas.No przepraszam,ale oglądałem około 50 meczów w tym sezonie i sędziowie rzucali flagi za durniejsze rzeczy.A co do pomocy sędziów to chodzi mi głównie o nie gwizdanie falstartów Greenowi.Takie trzy-cztery były takie ewidentne a tu cisza. Ale to już zostawmy.Na pewno cieszy kolejny znakomity mecz Zeke i Daka.W ogóle pierwszoroczniacy z każdym meczem idą do przodu. Nawet Anthony Brown,który słabo się prezentował w preseason, z Bears i 49ers zagrał bardzo dobrze,był wręcz drugim najlepszym DB na boisku po Claibornie. Teraz czas na mecz z Bengals,trudny,dodatkowo kolejna kontuzja,tym razem Dana Baileya. Ale wróci nasz najlepszy pass-rusher Lawrence, jest też duże prawdopodobieństwo że wrócą Scandrick,Smith i Bryant,przede wszystkim powrót Deza jest ważny bo po prostu brakuje opcji do podań.
To teraz inne mecze:
obejrzałem SEA-NYJ i bym napisał,że Seahawks się rozkręcają ale i może dziwnie to zabrzmi ale to tylko Jets. A wiadomo jak graja w tym sezonie

Na pewno cieszy powrót do dużej formy Grahama. I jeszcze pytanie, kto to wydarł się do mikrofonu sędziego podczas fumble w ostatnich minutach meczu?
CAR-ATL-Miło się patrzy na Falcons i grę Ryana.W poprzednim sezonie też dobrze zaczęli,zobaczymy jak teraz będzie.Carolina..hm,nie skupiałem się za bardzo na Panthers w offseason ale kto odszedł od nich z OL? Bo przecież Newton co raz dostaje hity w pocket. W ogóle cały zespół prezentuje się słabiej,nawet Olsen którego miałem za TOP 3 ligi jako TE.
NYG-VIK- bardzo ucieszył mnie ten wynik,a jeszcze bardziej styl gry Giants

Vikings są naprawdę mocni i ciekawe gdzie dojdą w tym sezonie.Po tych trzech meczach Packers(wiem,że to tylko trzy mecze) coś czuję,że GB nie wygrają dywizji.
KC-PIT- znakomity mecz Steelers. Zatarli złe wspomnienia po meczu z Eagles.