Login
Hasło

Zapamiętać?
Kliknij aby się zarejestrować.
Zapomniane Hasło?
Szukaj:

Zobacz temat
NFL 24 - Twoje centrum informacji o lidze NFL i Futbolu Amerykańskim ť Ligi ť National Football League
AFC North
Login
Hasło
Zarejestruj się Regulamin Forum FAQ Użytkownicy Dzisiejsze posty Szukaj

Drukuj temat

08-03-2010 01:58 AFC North
Awatar

Piteroo
Użytkownik

Data rejestracji: 06.10.09

Poziom ostrzeżeń 0
Ponoć Bengals robią podchody pod T.O. GrinGrinGrin Jak myślę o duecie Terel'la z Chad'em to śmiać mi się chce, dwóch tak porytych gości w jednym teamie do tego na jednej pozycji, hehehe będzie ciekawie GrinGrin
i591.photobucket.com/albums/ss359/alex_09_09/RayLewis.png

Nieobecny
09-03-2010 09:53 RE: AFC North | Edytowane przez cobe 09-03-2010 09:57
Awatar

cobe
Administrator

Drugie miejsce w typerze 2009-2010Najwięcej najlepszych typów w tygodniu w typerze 2009-2010

Data rejestracji: 28.06.09
Nie no to by było narawde zabawne,ciekawe czy sztab szkoleniowy dał by se rade? Choć TO bez wątpienia bedzie HOF to przyznam ,że ostatnie sezony nie zachwycaja moze pokaze jeszcze pare ladnych akcji po dołaczeniu do Bengals . Palmer ,Owens ,Ochocinco, niezły tercet!! hehe...GrinGrinPfft

img263.imageshack.us/img263/7650/detroit.gif img263.imageshack.us/img263/1973/patsb.jpg

Nieobecny
25-04-2010 10:59 RE: AFC North
Awatar

berik
Główny administrator

Data rejestracji: 25.04.09
Miejscowość: Kępno
Holmgren powiedzial, ze McCoy nie zagra jako rookie w 1 sezonie. Pierwszym na bank bedzie Delhomme, a McCoy musi troszke podpatrzec gre starszego kolegi. Byle tylko nie wzorowal sie na rzucaniu INTSmile

Nieobecny
25-04-2010 04:40 RE: AFC North | Edytowane przez cobe 25-04-2010 04:41
Awatar

cobe
Administrator

Drugie miejsce w typerze 2009-2010Najwięcej najlepszych typów w tygodniu w typerze 2009-2010

Jeżeli Delhomme będzie prezentował taki poziom jak ostatnio , to szczerze wątpię ,aby go zakończył jako starter .Choć przyznam szczerze ,że Colt może się od niego coś nauczyć przecież Jake to doświadczony gracz i troche już wie na ten temat ,ale wzorem to może być jak jest w formie...xD Trochę dziwi numer z jakim został wybrany 3 runda pick 85 nawet spece tego nie przewidzieli.To jednak tylko uświadamia jaki ten draft był bogaty , a w szczególności w zawodników obrony.

Słyszałem wywiad Colta przed draftem chłopak jest bardzo zdeterminowany ,aby pokazać ,że jest dobry , i że może być jednym z najlepszych .Zresztą sam twierdził,że jest najlepszym dostępnym QB w tegorocznym drafcie , jednocześnie zaznaczając ,że jeszcze dużo musi się nauczyć i jest do tego przygotowany . Tak zachowywać sie powinien QB być pewnym siebie . No oczywiście z tą pewnością nie można przesadzać ,już ktoś pokazywał nam swą pewność taki JMR . Grin

img263.imageshack.us/img263/7650/detroit.gif img263.imageshack.us/img263/1973/patsb.jpg

Nieobecny
30-07-2010 05:12 RE: AFC North
Awatar

Pedro
Administrator

Data rejestracji: 07.01.10
Miejscowość: Kraków
Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę się doczekać nadchodzącego sezonu. Chyba pierwszy raz od bardzo, bardzo dawna AFC North będzie najbardziej medialną dywizją w NFL.

Wcześniej myślałem, że to Jets tworzą drużynę godząc się na nie wiadomo jak wielkie ryzyko. Teraz już nawet nikt nie zwraca uwagi na ich problemy z kontraktami. Bengals przyćmili wszystko. Grin

Nie wierzę, że to może się udać. Chad Ochocinco, Terrell Owens, Packman Jones i Cedric Benson. Nie wiem czy ktokolwiek inny byłby w stanie wziąć ich do jednej drużyny.

Dodajmy do tego jeszcze równie leniwego co spasionego Andre Smitha, Reya Maualugę ze skłonnością do głębszego, Palmera, którego największą wadą według mnie jest słaba psychika, co w tym towarzystwie będzie tym gorsze. Jest też Bryant, ciekawe jak on musi się czuć. Z jednej strony podpisał dość długi kontrakt, z drugiej pojawia się Owens i w pierwszej rundzie drużyna decyduje się pozyskać TE. Ta tego samego TE, który ma już nieciekawą kartę medyczną.

Taaa, stare dobre make or break. Po prostu nie chcę mi się wierzyć, że z tego wyjdzie cokolwiek dobrego. Obrona prezentuje się świetnie z praktycznie każdej strony, ale atak? Grin
Some days are diamonds, some days are stone.

Nieobecny
30-07-2010 06:09 RE: AFC North
Awatar

Tyler
Administrator

Data rejestracji: 15.07.09
Niby tak ale HC Bengals nie wygląda na gościa, który rozczula się nad swoimi zawodnikami, może da radę zapanować nad swoimi gwiazdeczkami

Nieobecny
30-07-2010 06:54 RE: AFC North | Edytowane przez unununium 30-07-2010 06:57
unununium
Użytkownik

Trzecie miejsce w typerze 2009-2010

Data rejestracji: 02.07.09
Miejscowość: Wąbrzeźno

Poziom ostrzeżeń 0
Ochocinco w jednym z wywiadów powiedział, że po przyjściu TO Bengals idą po tytuł. Koleś zawsze lubił dużo gadać, ale mimo wszystko ja w przeciwieństwie do większości wierzę, że z Cincy w tym sezonie może coś tam wyjść. Skupiając się wyłącznie na boiskowych umiejętnościach to również atak prezentuje się okazale. TO z tego co się nie mylę podpisał tylko roczny kontrakt i jeśli będzie za dużo rozrabiał nie pogra już raczej bo nikt z nim nie zawrze nowego kontraktu a wnioskując po jego wypowiedziach sądzę, że chciałby pociągnąć jeszcze z 2-3 sezony. Kto wie, może zmotywuje go to do prowadzenia życia choćby zbliżonego do normalnego sportowca.
Ostatnio rozstrzygała się również sprawa Bensona odnośnie jakiejś tam afery, a fakt, że nie słyszałem o żadnym zawieszeniu pozwala mi domyślać się, że takowego nie było, kto wie może dostał nauczkę i on także postara się ograniczać.
Jeśli cała ta zgraja za priorytet uzna futbol to w obecnym sezonie widzę ich walczących o drugie miejsce w dywizji (czyli patrząc po sile dywizji prawdopodobny wild card) z ekipą z Pittsburgha. Jakoś nie widzę, aby mimo wszystko mogli zagrozić świetnym kruczkom.
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore.Dream. Discover"
-- MARK TWAIN

Nieobecny
30-07-2010 07:40 RE: AFC North
Awatar

Piteroo
Użytkownik

Data rejestracji: 06.10.09

Poziom ostrzeżeń 0
Tak jak piszecie Bengals będą na pewno jedną z najbardziej medialnych drużyn w lidze, w końcu Chad i T.O. to wielcy showmani a przy tym wspaniali zawodnicy, może już nie w tej formie co kiedyś ale jednak 144 TD T.O. to 3 wynik na liście wszech czasów. Dla mnie na prawdę jeśli ta maszynka będzie działać poprawnie to spokojnie 2 miejsce mają a i z Ravens mogą powalczyć o 1 miejsce. Co do Stalowych to uważam że będzie im ciężko przeskoczyć dwa wspomniane zespoły ale liczę że będą walczyć do końca i dywizja przyniesie nam sporo wrażeń z ciekawymi pojedynkami i walkę do końca o 2 pierwsze miejsca.
i591.photobucket.com/albums/ss359/alex_09_09/RayLewis.png

Nieobecny
03-08-2010 01:09 RE: AFC North
Awatar

Pedro
Administrator

Data rejestracji: 07.01.10
Miejscowość: Kraków
unununium napisał/a:
Ochocinco w jednym z wywiadów powiedział, że po przyjściu TO Bengals idą po tytuł.

O tytule gadał też przed Super Bowl, w którym Steelers pokonali Cardinals. Argumentując to tym, że skoro Arizona mogła to czemu nie Bengals? Szkoda, że odpowiedź na to pytanie znał każdy oprócz niego. Wink

Ja tam dalej nie mogę uwierzyć z tą drużynę. Siedzę w AFC North już tak długo, że po prostu nie chce mi się wierzyć w taką nagłą zmianę. Palmer nie stanie się nagle liderem jakim powinien być - wiadomo QB z USC. Benson nadal wydaje mi się przereklamowany. Po świetnym początku sezonu w drugiej jego połowie raczej nie błyszczał. Kontuzje, obrona zaczęła zwracać na niego większą uwagę jak tego nie nazwiecie - przez 9 ostatnich meczy tylko dwa razy przekroczył średnią 4.0. Sorry ale dla kogoś o kim tyle się gada to dość mało. Dlatego wydaje mi się, że będzie to na wzór Slatona, Turnera i Jacobsa kolejny one year wonder back. No a ten fenomenalny atak górą? Chad jest ok, ale Owens jest stary, Bryant i Gresham to kontuzje z kolanami. Mówcie co chcecie ale dla mnie szczególnie rookas nie wytrzyma pierwszego roku. Łącznie 4 starcia ze Steelers i Ravens? Wink Wiadomo, że TE nie kryje CB, a raczej Safety albo LB. Ta, te defensywy słyną z tego, że zawodnicy z tych pozycji mają niezłego kopa. Polamalu uwielbia wchodzić nisko, Ray Lewis pomimo wieku nadal jednym uderzeniem wysłał takiego Mendenhalla na ławkę, na której spędził cały sezon.
Some days are diamonds, some days are stone.

Nieobecny
03-08-2010 05:00 RE: AFC North | Edytowane przez cobe 03-08-2010 05:04
Awatar

cobe
Administrator

Ja uważam ,że Cini nie powtórzy tego samego rezultatu co w zeszłym sezonie i zabraknie dla nich miejsca w PO. Chad i T.O w jednym zespole dla mediów to fajny temat ,ale dwóch szaleńców w jednym teamie wybuchowa mieszanka ,i nikt za bardzo nie bedzie ich kontrolował . Może T.O też sobie kupi ciężarówkę .Grin
Cini brakuje lidera i to prawdziwego ,który jest mentorem całego teamu a tam ich nie ma . Dokładnie jak wyżej napisane u kolegi Pedro , ja nawet pójdę trochę dalej Palmer nie wiem czy w ogóle kiedyś stanie się takim liderem..

Bez wątpienia Faworytami są tu Ravens i Steelers najlepiej grające w obronie.
Atak u Ravens prezentuje się znakomicie ale co z tego wyjdzie. Po dołaczeniu Boldina , Stallwortha (co prawda ten drugi po zawieszeniu ale grać potrafi) do tego Mason skrzydła Kruków prezentują się znakomicie do tego Heap , R.R i Joe równa się pewne P.O.

Co do Steelers to jak zwykle obrona potęga!!. Co prawda początek sezonu bez Bena ,ale to co ostatnio fani mu przygotowali powinno dać mu takiego kopa ,że gdy wróci po zawieszeniu powinien coś udowodnić i odwdzięczyć sie fanom za kredyt zaufania . Też liczę na to bo Bena mam na ławce w Fantasy Grin.. Do zespołu wrócił Randle El , i dobrze. Jeszcze Ward i rewelacyjny młody Wallace ( bez wątpienia najlepszy WR zeszłorocznego draftu i pomyśleć że został wybrany w 3 rd. draftu .. Szacun.Smile) .Miller ( także w FantasyGrin) no i także młodziutki Mendenhall plus po czasie Ben też równa się PO ,choć może być walka z Cini. Wszystko zależy od początku sezonu..
"Gentlemen, it is better to have died as a small boy than to fumble this football."
John Heisman

Nieobecny
Przeskocz do forum:
Forum powered by fusionBoard

Linki do tego tematu
URL:
BBcode:
HTML:

Kopiowanie jakichkolwiek tekstów lub materiałów ze strony bez zgody administratorów jest zabronione