| 19-07-2010 09:47 |
Piłka |

matigrab Użytkownik
Data rejestracji: 13.04.10
Miejscowość: Kalisz
 |
Dobry kompozyt nie jest zly ;P ja mam replike duka wilsona i nie narzekam
|
| |
|
|
| 28-07-2010 10:28 |
RE:
Piłka |

Tyler Administrator
Data rejestracji: 15.07.09
|
http://www.fa-pol...1e1e6042e5
Niezła cena |
| |
|
|
| 29-07-2010 03:20 |
RE:
Piłka | Edytowane przez
Znamir 29-07-2010 03:28
|

Znamir Użytkownik
Data rejestracji: 24.07.09
 |
Ale piłka do d...
Od tych piłek większość chłopaków ode mnie z drużyny zaczynała przygodę z futbolem. Żadna z piłek nie przetrwała dłużej niż pół roku, co i tak uważam za kosmicznie długi okres jak na ten model. W dodatku piłka w ogóle nie nadaje się do gry gdy tylko jest wilgotna lub mokra a po jakimś tygodniu jak zejdzie z niej "wosk" piłka zachowuje się jak mydło i ucieka z rąk nawet gdy jest sucha. Zero przyczepności do ręki, snapowanie czy rzucanie tej piłki to masakra. Piłka potrafi się przetrzeć na czubku po kilku treningach od samego snapowania na trawie (na sztucznej murawie zdziera się moment). Idealna do wykonywania kickoffów (marna szansa, że ktoś ją w ogóle złapie) ale przy kopaniu kończy się po ok. dwóch tygodniach bo pęka na szyciach.
PS. Waga i rozmiar są oficjalne, ale z tego co pamiętam to maksymalne ciśnienie pompowania już nie. Jest niższe. Czyżby w obawie przed rozerwaniem piłki?  |
| |
|
|
| 29-07-2010 04:42 |
RE:
Piłka |

kOnar Administrator
Data rejestracji: 09.02.10
Miejscowość: Żory
|
znamirze zgodzę się. to była moja pierwsza piłka, wytrzymała...7 miesięcy. wszystko co wymieniłeś to prawda - gdy jest tylko troszkę mokra już się ślizga. moja miała bardziej zjechaną skórę w miejscach gdzie ma się kciuk przy rzucie. w dodatku jak jest już minimalnie rozwalona to traci aerodynamiczność. polecam tą piłkę na góra 2 tygodnie zabawy.

|
| |
|